NHL spēlētāja sarkanās acis pārbiedē hokeja pasauli

Otrpus okeānam jeb NHL šobrīd notiek pusfinālu cīņas. Vienā no pāriem tiekas Lasvegasas “Golden Knights” un Monreālas “Canadiens”, bet pirms sērijas otrā mača daudzus līdzjutējus un ne tikai piesaistīja Džefa Petrija iespaidīgais izskats, jo viņa acis bija pilnībā sarkanas.

Otrajā kārtā “Canadiens” tikās ar Vinipegas “Jets”, un trešajā mačā Petrijs iedzīvojās rokas savainojumā, līdz ar to izlaižot sērijas pēdējo maču, kā arī pirmo spēli pret “Golden Knights”, taču jau otrajā cīņā viņš devās atpakaļ laukumā. Brīdī, kad Petrijs pagrieza galvu un varēja redzēt viņa seju, ļoti izcēlās hokejista sarkanās acis, raisot jautājumus par viņa veselības stāvokli.

Līdzjutējus steidza mierināt hokejista sieva Džūlija. “Nē, tā nav alerģija. Nē, tā nav viņa seja pēc pāris naktīm Lasvegasā. Nē, tie nav asins izplūdumi noguruma dēļ. Nē, viņam tie nesāp un netraucē. Tas viss ir viņa ķermeņa augšējās daļas traumas dēļ, taču viņš izskatās DAUDZ labāk nekā pirms nedēļas,” sociālajā tīklā “Instagram” rakstīja sieva.

“Sportsnet” žurnālists Kails Bukauskas mača gaitā ziņoja, ka Petrijam ir subkonjuktivālā asiņošana jeb tikai saplīsuši asinsvadi, kas parādās uz acs baltumiem un ko var izraisīt vairāki labdabīgi faktori, ieskaitot pretiekaisuma medikamentu lietošana un sāpju blakusparādības.

Petrijas atgriešanās laukumā bija sekmīga, jo viņš atdeva rezultatīvu piespēli un izdarīja divus metienus, palīdzot “Canadiens” izcīnīt uzvaru ar 3:2 un sērijā izlīdzināt rezultātu 1-1.

sportapils