Makgregors veic, iespējams, sliktāko simbolisko iemetienu beisbolā

Ik pa laikam pirms beisbola spēlēm redzami slaveni sportisti un ne tikai, kuri veic simboliskos iemetienus. Tāds gods aizvadītajā naktī tika arī UFC zvaigznei Konoram Makgregoram, taču metiens nebija no tiem labākajiem, un tas netika nepamanīts arī sociālajos tīklos.

Makgregors vēl nav labākajā fiziskajā formā, jo jūlija cīņā pret Dastinu Porjē viņš salauza potīti, kā rezultātā bija nepieciešama operācija. Īrs tika uzaicināts izdarīt simbolisko iemetienu pirms MLB spēles starp Čikāgas “Cubs” un Minesotas “Twins”. Lai gan tehnika bija salīdzinoši laba, metiens gan nebija.

Esot uzvalkā, Makgregors bija plānojis izdarīt metienu “Cubs” spēlētājam Patrikam Visdomam, taču bumbiņa lidoja pārāk augstu, turklāt tā nebija tālu, lai trāpītu diviem līdzjutējiem, kuri sēdēja pirmajās rindās.

Protams, ka cilvēkiem, kuri nenodarbojas ar beisbolu profesionāli, nebūt nav tik viegli izdarīt precīzu metienu. Pirms kāda laika reperis “50 Cent” arī izcēlās ar neveiksmīgu metienu, uzsākot diskusiju par to, kurš metiens bija sliktāks – Makgregora vai “50 Cent”? Savs viedoklis bija arī citam UFC pārstāvim Džastinam Geičī.

Intervijā pēc metiena izdarīšanas Makgregors gan bija pozitīvi noskaņots. “Vissliktākais pirmais iemetiens kāds jebkad redzēts,” ar humoru situāciju komentēja īrs. “Niknums un spēks ir. Metiens bija nedaudz neprecīzs, bet esmu uz vienas kājas. Varēja redzēt, ka visu spēku balstīju uz kreiso kāju, kas nesen bija traumēta.”

“Esmu priecīgs ar rezultātu. Bija divi varianti – izdarīt mierīgu metienu vai tādu, kas viņam liks piecelties kājās. Ja būtu bijis precīzs metiens, teiktu, ka mums ir problēma.”

sportapils