Futbolists pretinieku mēģina aiznest prom no laukuma

Tuvojoties futbola spēles beigām, bieži novērojams, ka futbolisti cenšas paildzināt laiku, piemēram, vairāk laika pavadot uz zāliena pēc noteikuma pārkāpuma. Nedēļas nogalē tā bija arī Portugāles čempionātā, taču pretinieks centās aiznest “savainoto” spēlētāju.

“Vitoria”, kas turnīra tabulā atrodas sestajā vietā, atradās iedzinējos pret pēdējās vietas īpašnieci “Belenenses” ar 0:1. Skaidrs, ka vadībā esošā komanda darīja visu, lai noturētu panākumu, jo līdz šim bija izcīnītas tikai divas uzvaras sezonā.

betsafe

Kompensācijas laikā tiesnesis fiksēja pārkāpumu pret “Belenenses” futbolistu Afonso Sousu, kurš izlēma ilgāku laiku pavadīt uz zemes. Tas nepatika “Vitoria” pieredzējušajam futbolistam Rikardo Kvarežmam, kurš paņēma pretinieku un centās to nonest no laukuma. Panesis pāris metrus, Sousa nostājās uz savām kājām un abu komandu futbolistu starpā sākās asāka vārdu apmaiņa.

Par lēmumu nest pretinieku tiesnesis Kvarežmam piešķīra dzelteno kartīti. “Belenenses” noturēja vadību un triumfēja, tādējādi turpinot cīņu par vietas saglabāšanu spēcīgākajā valsts čempionātā.

Redzot notiekošo, arī sociālajos tīklos cilvēki dalījās ar viedokļiem. “Šī varētu būt trakākā lieta, ko esmu redzējis šajās brīvdienās.” “Kvarežmas pacietības mērs bija pilns.” “Kvarežma vienmēr bijis viens no labākajiem tēliem futbola laukumā.”

sportapils