Policija meklē futbolistu, kurš pārbraucis pāri bijušajai sievai

Visai stindzinoši notikumi pavisam nesen risinājušies Argentīnā, jo “Boca Juniors” spēlētājs Eduardo Salvio nonācis policijas meklēšanā pēc tam, kad viņš ar automašīnu pārbraucis pāri bijušajai sievai, kura pieķērusi viņu ar citu sievieti.

Salvio ilgus gadus pavadījis Eiropā, pārstāvot Madrides “Atletico” un Lisabonas “Benfica”, bet 2019. gadā atgriezās dzimtenē un pievienojās “Boca Juniors”. Kopumā Vecajā kontinentā Salvio bija deviņus gadus.

Pagājušajā nedēļā futbolista bijusī sieva Magala Aravena, ar kuru futbolists nesen izšķīrās pēc desmit gadu ilgas kopdzīves, vērsusies pie policijas pēc palīdzības, jo Eduardo esot viņai pārbraucis pāri. Trakie notikumi risinājušies valsts galvaspilsētā Buenosairesā.

“Sieviete devās runāt ar savu vīru, kurš bija mašīnā ar citu sievieti,” sacīja policijas pārstāvis. “Aizdomās turamais brauca uz priekšu un pārbrauca pāri Aravenas kundzei.” Pēc incidenta dāma devās uz slimnīcu, un tās pārstāvis atzina, ka būtiski savainojumi nav gūti. “Mūs izsauca policija, un mēs atradām sievieti, kurai bija labās kājas savainojums, tomēr tas nebija dzīvībai bīstams.”

“Prokurori turpina strādāt, lai iegūtu pierādījumus. Salvio neaizbēgs no policijas. Viņi uzzināja par notikušo no viņa sievas ziņojuma.” Lai gan sociālajos tīklos pieejams video par notikušo, Argentīnas medijs “Ole” vēsta, ka tas neatspoguļo pilno ainu.

Futbolista karjeras laikā līdz šim Salvio kopā ar “Atletico” divreiz triumfēja UEFA Eiropas līgā, bet ar “Benfica” divreiz zaudēja finālā. Tāpat ar Portugāles komandu piecas reizes izdevies uzvarēt Portugāles čempionātā.

sportapils