Beils neatzīmē “Real” titulu ar komandas biedriem laukumā

Pagājušās nedēļas sestdienā 35. reizi par Spānijas futbola čempioni kļuva Madrides “Real”, kas nodrošināja triumfu savā laukumā, pārspējot “Espanyol” ar 4:0. Pēc mača laukumā bija redzami praktiski visi spēlētāji, izņemot Garetu Beilu.

Šaubas par titulu sestdien neradās, jo jau pēc aizvadītām 55 minūtēm “Real” atradās vadībā ar trim vārtiem. Pirmajā puslaikā divreiz precīzs bija Rodrigo, savukārt pēc pārtraukuma vēl pa vārtiem guva Marko Asensio un Karīms Benzemā.

Mačam noslēdzoties, varēja sākties svinības. Uz “Santiago Bernabeu” zāliena devās gan futbolisti, gan viņu ģimenes. Svinībās piedalījās ne tikai tie futbolisti, kas bija aktīvajā pieteikumā, bet arī savainotie spēlētāji un diskvalificētie.

Bija gan izņēmums, jo velsietis Garets Beils nebija redzams kopā ar komandas biedriem. “Savainotie un diskvalificētie spēlētāji pievienojušies uz svinībām. Visi ir klāt, izņemot Garetu Beilu,” sociālajā tīklā rakstīja spāņu žurnālists Lukas Navarete.

Protams, ka redzētais nepatika “Real” līdzjutējiem. “Spēlētājs, kuram klubs uzticējās un iedeva ilgtermiņa līgumu, taču viņš izlēma distancēties no komandas visu laiku, jo treneriem bija drosme prasīt no viņa stabilu sniegumu laukumā. Viņš nav mana leģenda,” sociālajos tīklos izteicās kāds fans.

Nepagāja ilgs laiks, kad sekoja paziņojums no Beila puses. “Čempioni! Esmu vīlies, ka nevaru pievienoties svinībām muguras sāpju dēļ, taču esmu ļoti lepns par izcīnīto titulu. Izbaudiet šo vakaru, zēni!”

Beilu kritizējuši ne tikai fani, bet arī mediju pārstāvji. Pēc lielās sakavēs pret “Barcelona” ar 0:4, kurā velsietis nepiedalījās, bet drīz pēc tam palīdzēja nacionālajai izlasei, medijs “Marca” nodēvēja futbolistu par parazītu. Šādu komentāru Beils nodēvēja par bezkaunīgu un atzīmēja, ka mediji var nodarīt daudz ļauna spēlētāju mentālajai veselībai. Pagājušajā mēnesī, dodoties laukumā, Beilu izsvilpa “Real” fani.

Lai nu kā, bet jau iepriekš bija zināms, ka šajā starpsezonā velsietis atstās Madrides komandu. Pirms deviņiem gadiem Beils pievienojās “Real”, taču līdz galam tā arī nespēja atrast savu lomu komandā. Pārstāvot “Real”, futbolists izcīnījis 15 trofejas, ieskaitot trīs Spānijas titulus un četrus UEFA Čempionu līgas kausus.

sportapils