Komandas biedrs cenšas atstāt iespaidu uz Ronaldu, taču nesanāk

Jebkuram futbolistam gribas sevi pierādīt pēc iespējas labāk tādu futbolistu kā Krištianu Ronaldu un Lionela Mesi acīs. Tāds plāns bija arī 25 gadus vecajam Donijam van de Bēkam, tomēr Ronaldu par redzēto laukumā tikai pasmējās.

Van de Bēks, kurš pagājušās sezonas otro daļu pavadīja īrē “Everton” komandā, aizstāja citu Mančestras “United” pussargu Bruno Fernandešu pirmdienas spēlē pret “Liverpool”, kuru “Sarkanie velni” uzvarēja ar 2:1. Ņemot vērā lielo konkurenci “United”, Nīderlandes futbolists nav bieži komandas pamatsastāvā.

Galvenais treneris Ēriks ten Hāgs ir pārliecināts, ka van de Bēks būs spējīgs palīdzēt “United”. Kā vēsta situācijai pietuvināti cilvēki, ten Hāgs jau tuvākajā laikā plāno nīderlandieti iekļaut starta sastāvā, jo viņš sevi esot labi pierādījis treniņos.

Pagaidām gan futbolistam jābūt pacietīgam un jāgaida iespēja. Pirmdienas vakarā, gatavojoties mačam, van de Bēks centās ar savām prasmēm atstāt iespaidu uz komandas galveno zvaigzni Krištianu Ronaldu. Futbolists izdarīja vairākas dribla kustības, bet Ronaldu par redzēto tikai pasmējās, pēc tam pārmijot vārdus ar kolēģi. Arī cilvēki sociālajos tīklos mazliet iesmēja.

Līdz šim aizvadīto divu sezonu laikā van de Bēks paspējis aizvadīt 50 spēles “United” krāsās, tomēr viņš paspējis gūt tikai divus vārtus un atdot divas rezultatīvas piespēles. Nīderlandes čempionātā, pārstāvot Amsterdamas “Ajax”, viņš labākajā sezonā guva deviņus vārtus un atdeva 10 rezultatīvas piespēles.

sportapils