Ronaldu atpakaļ uz “United”? Sarkanie velni esot gatavi lielam piedāvājumam

Lai gan turpinās Eiropas čempionāta futbolā kaislības, netrūkst arī ziņu, kas saistītas ar klubiem. Daudz tiek spekulēts par Krištianu Ronaldu turpmāko karjeru, un viņa bijusī komanda Mančestras “United” esot gatava izteikt lielu piedāvājumu, lai iegūtu futbola leģendu.

Ronaldu līgums ar Turīnas “Juventus” ir vēl uz vienu sezonu, taču portugālis vēlas jau šovasar mainīt komandu, un vairāki spēcīgākie Eiropas klubi tur roku uz pulsa. Itālijas medijs “Gazzetta dello Sport” vēsta, ka Parīzes “Saint-Germain” ir Ronaldu vēlamais galamērķis, taču PSG nav izteikusi piedāvājumu.

Tāpat tiek ziņots, ka Anglijas Premjerlīgas otrās vietas ieguvēja “United” iesaistījusies cīņā par portugāli. Mančestra esot gatava izteikt piedāvājumu un maksāt nepilnus 20 miljonus eiro Ronaldu, lai atgrieztu viņu savās rindās.

Ja komandām izdotos vienoties, ļoti iespējams, ka pretējā virzienā dotos Pols Pogbā. Ir liela neskaidrība par francūža nākotni “United”, un “Juventus” kopā ar PSG tiek minētas kā komandas, kurā Pogbā varētu turpināt karjeru.

Pirms Portugāles pirmās spēles Eiropas čempionātā Ronaldu ar presi runāja par savu nākotni. “Augstākajā līmenī esmu spēlējis vairākus gadus, un tas (baumas – red.) mani nesatrauc. Ja man būtu 18 vai 19 gadi, iespējams, negulētu naktīs, taču man ir 36. Jebkurš no scenārijiem būs labākais manai karjerai. Svarīgākais tagad ir Eiropas čempionāts. Lai gan tas man ir piektais, pēc sajūtām liekas, ka pirmais.” Vakar Portugāle mača beigās guva trīs vārtus, kas nokārtoja uzvaru pār Ungāriju, bet Ronaldu kontā divi precīzi sitieni vārtos.

“United” komandā Ronaldu pa īstam sevi pieteica uz futbola skatuves, Mančestrā pavadot laiku no 2003. līdz 2009. gadam. 196 spēlēs portugālis guva 84 vārtus, kā arī trīs reizes uzvarēja Premjerlīgā, bet vienreiz izcīnīja UEFA Čempionu līgas kausu.

sportapils