Tehnoloģiju gigants “Apple” apsver iegādāties Mančestras “United”

Pavisam nesen kļuva zināms, ka viena no populārākajām Anglijas Premjerlīgas komandām Mančestras “United” izlikta pārdošanā. Interesentu loks, kas gribētu savā īpašumā iegūt klubu, ir visai plašs, turklāt potenciālo pircēju lokā atrodas arī “Apple”.

Šobrīd Mančestras komanda pieder Gleizeru ģimenei, kura šonedēļ paziņoja, ka komandu var iegādāties. Potenciālie pircēji sāk interesēties par iegādes noteikumiem, ieskaitot tehnoloģiju uzņēmumu “Apple”, kas ik gadu gūst nepilnus 400 miljardus ASV dolāru lielus ieņēmumus.

Ja “Apple” kļūs par komandas īpašnieci, tad “United” automātiski būs bagātākais futbola klubs pasaulē. Vairāki mediji apstiprinājuši, ka ASV mītošais uzņēmums nopietni apsver iegādāties “United”, kas 20. reizes kļuvusi par Premjerlīgas čempioni.

betsafe

Gleizeru ģimene par komandu gribētu saņemt piecus miljardus ASV dolāru. “Kā jau ziņojām vakar, valde lēmusi, ka tā lūkosies citu stratēģisko alternatīvu virzienā, kas jau tagad norisinās. Galvenais mērķis ir nodrošināt komandas nākotnes izaugsmi, lai tā spētu izmantot iespējas gan uz laukuma, gan ārpus tā,” sacīja Avrams Gleizers.

Komandas līdzjutēji ir priecīgi par iespējamo īpašnieku maiņu, jo jau vairākus gadus fani vēlējušies izmaiņas vadības līmeņos, jo arī “United” parādītais sniegums laukumā nav bijis tas labākais. Pavisam nesen noslēdzās Krištianu Ronaldu sāga, jo klubs pārtrauca līgumu ar Portugāles leģendu, kurš intervijā skarbi izteicās par komandu.

sportapils