Spānijas izlases treneris meitas dēļ izceļ vienu spēlētāju

Ļoti iespaidīgi Pasaules kausu Katarā trešdien iesāka Spānijas izlase. Pirms mača valstsvienības galvenais treneris Luiss Enrike ar humoru piegāja žurnālistu jautājumam, minot, ka citādāku atbildi nevar sniegt savas meitas dēļ.

Viens no Spānijas labākajiem jaunajiem futbolistiem ir Ferrans Torress. Spēlētājs šīgada sākumā no Mančestras “City” pārnāca uz “Barcelona”, kurš labi iejuties komandas rindās, šajā sezonā izceļoties ar pieciem gūtiem vārtiem 18 maču laikā.

Pēc tam, kad Torress nonāca Barselonā, visai drīz publiski kļuva zināms, ka futbolists uzsācis attiecības ar Siru Martinesu, kura ir valstsvienības galvenā trenera Luisa Enrikes meita. Šo situāciju Enrike pieminēja arī pirms Pasaules kausa atklāšanas mača pret Kostariku.

Žurnālisti uzdeva jautājumu Enrikem, kurš futbolists pēc spēles stila ir līdzīgs viņam pašam. Ilgi atbildi galvenais treneris nedomāja: “Tas ir pavisam vienkārši – misters Ferrans Torress. Citādāk nevar būt, jo tad mana meita atnāks un nozāģēs manu galvu,” ar humoru atbildēja Enrike.

betsafe

Pašam Torressam tika jautāts, vai izjūt kādu spiedienu, spēlējot Enrikes vadībā. “Nejūtu neko,” atbildēja jaunais talants. “Domāju, ka es un treneris zinām, kad jāuzvedas kā ģimenes locekļiem un kā spēlētājam un trenerim. Uzskatu, ka dabiskā ceļā mums tā izveidojās.”

“Es viņam varu daudz pateikties. Uzskatu viņu par savu tēvu, tāds viņš ir mums visiem,” jau iepriekš Torress labi izteicās par valstsvienības galveno treneri. “Jau no pirmās dienas, kad pievienojos izlasei, viņš mani silti uzņēmis un devis lielu pārliecību. To var vēlēties jebkurš spēlētājs.”

Spānija Pasaules kausu iesāka jaudīgi, jo Kostarika tika sagrauta ar 7:0. Mača gaitā izcēlās arī Torress, kurš 31. minūtē realizēja 11 metru soda sitienu, savukārt 54. minūtē guva savus otros vārtus, bet ceturtos spāņiem kopumā.

sportapils