Mesi dokumentē savu dzīvi Pasaules kausā

Argentīnas futbola izlase tiek uzskatīta par vienu no galvenajām favorītēm uz titulu Pasaules kausā. Karjeras noslēgumam tuvojas Lionels Mesi, un šis būs viņa pēdējais lielais finālturnīrs izlases sastāvā, tāpēc par notiekošo Katarā tiks uzņemta filma.

Pagājušajā gadā Argentīna uzvarēja “Copa America”, un Mesi tā bija pirmā lielā trofeja valstsvienības sastāvā. Tagad viņa mērķis ir atvest Pasaules kausu uz Argentīnu, kas šai Dienvidamerikas komandai nav izdevies kopš 1986. gada.

Lai fani varētu iepazīt Mesi personīgo un profesionālo dzīvi, notikumi Katarā tiek dokumentēti video formātā. Medijs “Revelo”, kas atklāja šo informāciju, bilst, ka dokumentālais materiāls nav nekādi saistīts ar Mesi palikšanu vai došanos prom no Parīzes “Saint-Germain”.

betsafe

Argentīnieša pašreizējais līgums ar PSG beigsies 2023. gada vasarā, bet aizvadītajā nedēļas nogalē parādījās informācija, ka Mesi esot tuvu līgumam ar MLS komandu Maiami “Inter”. Klubs, kas daļēji pieder Deividam Bekhemam, plāno padarīt argentīnieti par pelnošāko futbolistu čempionātā. Tiek uzskatīts, ka Maiami apsvērs piesaistīt arī Mesi bijušos komandas biedrus Sesku Fabregasu un Luisu Svaresu, lai būtu droši par leģendas pievienošanos.

Pagaidām Mesi domas ir tikai un vienīgi par Pasaules kausu. Pēc divām spēlēm Argentīna ar trim punktiem ieņem C grupas otro vietu, bet trešdienas vakarā būs jātiekas ar līderi Poliju. Trešajā vietā esošā Saūda Arābija, kam arī ir trīs punkti, spēlēs pret Meksiku, tāpēc, lai būtu pavisam droši par tikšanu tālāk, argentīniešiem jāuzvar.

sportapils