“Arsenal” uzsāk sadarbību ar “Youtube” zvaigznēm

Šajā nedēļā sāksies jaunā Anglijas Premjerlīgas sezona, un Londonas “Arsenal” paziņojusi, ka turpmāk sadarbosies ar dzērienu uzņēmumu “PRIME”, ko izveidojušas divas “Youtube” slavenības – KSI un Logans Pols.

Vairākas sezonas “Arsenal” nav izdevies iekļūt Čempionu līgā, taču komanda vēlas palielināt komerciālos ieņēmumus. Nav nekāds noslēpums, ka mūsdienās jaunieši daudz patērē “Youtube” saturu, un KSI ar Loganu Polu ir vieni no populārākajiem satura veidotājiem platformā, tāpēc ar šo soli “Arsenal” paver ceļu uz jaunu tirgu, kā arī potenciāli var piesaistīt jaunu fanu loku.

Ņemot vērā, ka KSI pats ir liels “Arsenal” fans, sadarbība arī ir ar papildus vērtību. “Godīgi sakot, nevaru tam noticēt, šis ir bērnības sapņa piepildījums,” sacīja KSI, kurš atklāja, ka pats vēl sev iekniebj ik pa laikam, lai saprastu, ka tas notiek pa īstam. “Šis ir iespaidīgs mirklis un esmu priecīgs, ka tas notiek ar komandu, kuru atbalstu.”

Protams, arī “Arsenal” pārstāvji ir priecīgi par sadarbību un ar lielu optimismu skatās nākotnē. “Esmu pārliecināts, ka mūsu atbalstītājiem garšos dzērieni un esmu patīkami satraukts par interesantajiem veidiem, kā mūsu sadarbība izvērtīsies,” atzina komandas mārketinga cilvēks.

Savulaik KSI un Logans Pols tika uzskatīti par lieliem sāncenšiem, turklāt vairākas reizes viņi tikās boksa ringā, taču šīgada sākumā pavēstīja par kopīgu dzērienu uzņēmumu “PRIME”. Piektdien plkst. 22:00 “Arsenal” aizvadīs sezonas pirmo spēli, tiekoties ar “Crystal Palace”. Starpsezonā komanda piesaistījusi Gabrielu Žezusu un citus meistarīgus futbolistus, līdzjutējiem viešot cerību par sekmīgu sezonu.

sportapils