Bijušais futbolists Kīns izliek pārdošanā leģendāru auto

Rojs Kīns, viens no tituliem bagātākajiem Īrijas futbolistiem, pārdod “Aston Martin” automašīnu, kuru viņš savulaik iegādājās, lai nosvinētu “Manchester United” triumfu trīs turnīros vienas sezonas ietvaros.

1999. gadā sarkanie velni desmit dienu laikā izcīnīja Anglijas Premjerlīgas titulu, Anglijas kausu un UEFA Čempionu līgas titulu. Kīns bija tik priecīgs, ka iegādājās “Aston Martin DB7” zelta krāsas automobili panākumu atzīmēšanai. Pārdošanas cena šobrīd ir vairāk nekā 34 tūkstoši eiro.

Foto: Auto Trader
Foto: Auto Trader
Foto: Auto Trader

Kīns kopā ar automašīnu dod līdzi arī parakstītu vēstuli, kurā tiek apgalvots, ka ilgo gadu laikā ar automašīnu nav noticis nekas slikts. Kā dāvana jaunā auto īpašniekam būs “Manchester United” 1999. gada krekls ar visu spēlētāju parakstiem un arī galvenā trenera sera Aleksa Fergusona.

Foto: Auto Trader

Karjeras laikā Kīns izcīnījis 19 dažādus titulus, no kuriem 17 bijuši “Manchester United” rindās. Laika periodā starp 1993. un 2005. gadu Kīns aizvadīja 326 spēles “United” sastāvā un guva 33 vārtus. Īrijas valstsvienības sastāvā Kīns 67 mačos izcēlies ar deviņiem precīziem sitieniem vārtos.

sportapils