Porziņģis rezultatīvs pret bijušo komandu, Latvijas tenisa izlase sāk ar divām uzvarām pret Indiju – aizvadītās dienas aktualitātes

Kristapam Porziņģim mačā pret Ņujorkas “Knicks” 23 punkti, 12 atlēkušās bumbas, viena rezultatīva piespēle, divi bloķēti metieni, trīs kļūdas un viena piezīme, bet Dalasas “Mavericks” zaudēja ar rezultātu 109:117.

Latvijas tenisa izlase pēc pirmās dienas Billijas Džīnas Kingas kausa kvalifikācijas turnīrā pret Indiju atrodas vadībā ar 2:0. Vispirms Aļona Ostapenko grūtā mačā ar 6:2, 5:7, 7:5 pieveica Indijas 1. numuru Ankitu Reinu, bet Anastasija Sevastova vakara noslēgumā izcīnīja uzvaru pār Karmanu Tandi – 6:4, 6:0. Sērijā triumfēs izlase, kas pirmā izcīnīs trīs uzvaras.

Latvijas futbola federācija pavēstījusi, ka Jūrmalas “Noah” Virslīgas sezonā iesaistīties no 6. spēļu kārtas, kas sāksies pēc nedēļas. Komandas vadītājs Aleksandrs Jakubovskis sarunā ar Sportacentrs.com atklāja, ka klubs šobrīd piesaistījis 700 000 eiro.

Rūdolfs Balcers aizvadītajā naktī laukumā pavadīja vairāk nekā 15 minūtes, veica divus metienus pa vārtiem, izdarīja trīs spēka paņēmienus un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +1, bet Sanhosē “Sharks” zaudēja Minesotas “Wild” ar 2:3.

Polijas basketbola čempionāta pusfināla spēlē Rolands Freimanis, kurš pretendē arī uz VTB sezonas labākā rezervista balvu, guva 24 punktus, izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, atdeva divas rezultatīvas piespēles un bloķēja vienu metienu, bet Jānim Bērziņam septiņi punkti, viena atlēkusī bumba un rezultatīva piespēle, savukārt “Zielona Gora” iekļuva finālā. Artjomam Butjankovam Krievijas Superlīgas pusfinālā 17 punkti, piecas atlēkušās bumbas, divas rezultatīvas piespēles un trīs kļūdas.

AHL spēlē otros vārtus sezonā guva Eduards Tralmaks. Vācijas hokeja čempionātā divas rezultatīvas piespēles atdeva Artūrs Kulda, tādējādi tiekot pie 18. (1+17) rezultativitātes punkta šajā sezonā. Vārtus Ukrainas hokeja līgas finālā guva Oļegs Šišļaņņikovs.

Latvijas basketbola līgas pusfināla spēlē BK “Liepāja” apspēlēja “Valmiera Glass Via” ar 80:73, sērijā panākot 2-0 un nonākot vienas uzvaras attālumā no pusfināla. Uzvarētājiem Iļja Gromovs guva 18 punktus un izcīnīja 13 atlēkušās bumbas, bet Dāvim Gekam 14 punkti, 13 rezultatīvas piespēles un sešas atlēkušās bumbas.

Rezultatīvs mačs piektdienas vakarā Anglijas Premjerlīgā starp “Everton” un “Tottenham”, taču uzvarētājs netika noskaidrots, jo spēle noslēdzās ar rezultātu 2:2. Francijas futbola čempionātā “Lille” spēles 85. minūtē panāca neizšķirtu pret “Montpellier” – 1:1. Vācijas Bundeslīgā piektdienas vakarā bezvārtu neizšķirts starp “RB Leipzig” un “Hoffenheim” – 0:0.

sportapils