Tiesnesis pārtrauc maču par ātru un sauc visus atpakaļ no ģērbtuvēm

Ļoti interesanti notikumi risinājās svētdienas Spānijas futbola čempionāta spēlē starp “Sevilla” un “Granada” komandām. Vislielāko uzmanību spēlei piesaistīja nevis futbolisti, bet gan tiesnesis, kurš pāragri paziņoja par spēles beigām.

“Sevilla” turpina cīņu par Spānijas titulu, šobrīd no līderes “Atletico” atpaliekot tikai par trim punktiem. Tuvojoties pamatlaika beigām, Sevilja atradās vadībā ar 2:0, tiesnesis nozīmēja četru minūšu ilgu kompensācijas laiku, bet “Granada” stājās uz 11 metru soda sitiena atzīmes un vienus vārtus atguva.

Kad tika nospēlēta trešā kompensācijas minūte, tiesnesis Rikardo de Burgos Bengočea nosvilpa, ka spēle ir beigusies. Tas izraisīja “Granada” treneru un spēlētāju sašutumu, kuri nekavējoties aplenca tiesnesi, darot zināmu, ka viņš ir kļūdījies un palikusi vēl minūte, ko spēlēt.

Pa šo laiku “Sevilla” futbolisti jau bija devušies uz ģērbtuvēm, daži jau bija sākuši pārģērbties, taču tiesnesis saprata savu kļūdu un sauca mājinieku spēlētājus atpakaļ uz laukuma, lai aizvadītu pēdējo minūti. Drīz vien visi 22 futbolisti bija atpakaļ uz zāliena, minūte tika nospēlēta, un “Sevilla” noturēja 2:1 uzvaru.

“Es neko tādu iepriekš nebiju redzējis,” pēc spēles sacīja “Sevilla” futbolists Lukass Okamposs. “Mēs esam sasnieguši komandas pirmo mērķi, un mums palikušas piecas spēles, kuras visas ir kā finālmači. Mēs esam ļoti motivēti un patīkami satraukti. Mūsu cerības joprojām ir dzīvas.”

sportapils