3×3 izlase Tokijas OS sāk ar uzvaru, “Noah Jurmala” izstājas no Virslīgas – aizvadītās dienas aktualitātes

Latvijas 3×3 basketbola izlase uzsākusi Tokijas olimpiskās spēles ar 21:14 uzvaru pār Polijas izlasi. Nauris Miezis latviešiem bija rezultatīvākais ar septiņiem punktiem, bet plkst. 12:40 Latvijai spēle pret Beļģijas valstsvienību.

“Noah Jurmala” prezidents Aleksandrs Jakubovskis ar iesniegumu LFF pavēstījis, ka komanda atsakās no dalības Virslīgā, kā arī no telpu futbola čempionāta. Šodien plkst. 17:00 “Noah Jurmala” bija jāaizvada spēle Daugavpilī.

Latvijas futbola čempionāta līdere RFS papildinājusi rindas ar Igaunijas izlases aizsargu Arturu Piku, kurš šīgada sākumā pārstāvēja Ungārijas komandu “Diosgyor”, bet jūnijā palīdzēja valstsvienībai izcīnīt Baltijas kausu.

BK “Ventspils” noslēgusi līgumu ar amerikāņu leģionāru Leriju Tomasu, kurš pagājušajā sezonā spēlēja Islandes čempionāta komandā “Thor Thori” un kļuva par čempionu. Tomasa kontā vidēji spēlē 20,3 punkti, 5,3 atlēkušās bumbas un 5,6 rezultatīvas piespēles.

Kristaps Gludītis, kurš iepriekšējā sezonā ar vidēji gūtajiem 16,2 punktiem bija viens no Rakveres “Tarvas” līderiem, karjeru turpinās Lietuvas komandā “Pieno Zvaigzdes”, savukārt Klāvs Čavars, pavadījis sezonu Minskas “Tsmoki”, pievienojies Polijas komandai “Astoria”.

sportapils