Džeimss koncertā pagrūž fanu – vai pareiza rīcība?

Slavenībām apmeklējot publiskus pasākumus, jāsamierinās ar to, ka ļoti daudz cilvēku gribēs nobildēties vai iegūt autogrāfu. Līdzīgā situācijā nesen bija Lebrons Džeimss, taču viņš atgrūda fanu, izraisot plašas diskusijas sociālajos tīklos.

Džeimss kopā ar sievu Savannu nedēļas nogalē apmeklēja dziedātāja Usher koncertu, kad kāds līdzjutējs ļoti vēlējās satikt savu elku un bija izvilcis jau telefonu, lai uzņemtu fotogrāfiju. Nekas no iecerētā nesanāca, jo vēl pirms apsardzes ierašanās Džeimss pagrūda fanu un aizgāja projām.

Redzamais videoklips izraisījis lielu reakciju sociālajos tīklos. Ir gan līdzjutēji, kas apgalvo, ka tā nedrīkst izturēties pret līdzjutējiem, taču otra daļa apgalvo, ka basketbolisti arī ir tikai cilvēki un viņiem nav visu laiku jābildējas ar faniem.

“Tā ir pretīga uzvedība,” rakstīja kāds fans. “Varbūt var vienkārši pateikt “atvaino, šodien nevēlos fotografēties”?” Kāds cits vēl aizstāvēja Džeimsu: “Faniem vajadzētu pārtraukt uzmākties slavenībām un sportistiem tā, it kā viņi nebūtu cilvēki. Savas dzīves laikā esmu redzējis vairākas slavenības, taču nekad neesmu uzvedies kā šis fans.”

Cits komentētājs pieminēja šobrīd tik ļoti aktuālo pandēmijas tēmu: “Visticamākais, ka nevajadzētu doties virsū cilvēkam tumsā, kamēr pasaulē valda pandēmija un viņš ir kopā ar ģimeni. Jebkurš cilvēks, kuram būtu kaut nedaudz cieņas, tā darītu.”

Pāris nedēļas atpakaļ kinoteātros pirmizrādi piedzīvoja filma “Space Jam: A New Legacy”, kurā galveno lomu ieņem tieši Džeimss. Pirmajās trīs dienās filma uzrādīja labākos pārdošanas rādītājus ģimenes filmu kategorijā kopš pandēmijas sākuma, turklāt Džeimss piekritis palīdzēt producēt Adama Sendlera jaunāko filmu “Hustle”.

sportapils