Plēsniekam bronzas medaļa, Grigorjevai šodien cīņa par 3. vietu – aizvadītās dienas aktualitātes

Otro medaļu Latvijai Tokijas olimpiskajās spēlēs izcīnīja Artūrs Plēsnieks, kurš svarcelšanas sacensībās svara kategorijā līdz 109 kilogramiem grūšanā uzstādīja Latvijas rekordu (230kg), bet kopumā tika pie 410kg (raušanā – 180kg), tādējādi izcīnot bronzas medaļu.

Anastasija Grigorjeva šorīt bronzas pusfinālā pārspēja rumānieti Krištu Inči, un tas nozīmē, ka jau plkst. 14:55 latviete cīnīsies par bronzas medaļu.

Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka pludmales volejbola ceturtdaļfinālā pārspēja kanādietes Hezeri Bensliju un Brendiju Vilkersoni ar 2-1, tādējādi iekļūstot sacensību pusfinālā, kas norisināsies 5. augustā. Tāds pats sasniegums arī Mārtiņam Pļaviņam un Edgaram Točam, kuri trešdienas rītā ceturtdaļfinālā divos setos pieveica Alisonu Seruti un Alvaru Filju. Arī viņu pusfināla mačs būs ceturtdien.

Latviešu jātnieks Kristaps Neretnieks vakar garantēja vietu sacensību finālā, kas norisināsies šodien plkst. 13:00. Neretnieks ir pirmais latvietis, kurš startējis olimpisko spēļu jāšanas disciplīnā.

Latvijas vicečempione basketbolā BK “Ventspils” turpinās sadarbību ar Andreju Šeļakovu, kuram aizvadītajā sezonā vidēji spēlē 5,3 punkti un 6,9 atlēkušās bumbas.

sportapils