“Chelsea” trešais sezonas spēļu krekls – ar jaunības enerģiju

UEFA Čempionu līgas uzvarētāja un viena no Anglijas Premjerlīgas spēcīgākajām komandām Londonas “Chelsea” prezentējusi trešās spēļu formas, kurā galvenais uzsvars likts uz jaunības enerģiju un visu, ko tā piedāvā.

Tāpat forma izveidota, lai godinātu komandas uzvaru Čempionu līgā. Tā kā klubs tiek asociēts ar stilu, modi un kultūru, “Nike” strādāja kopā ar vairākiem “Chelsea” atbalstītājiem, kas iesaistīti modes industrijā, lai izveidotu formas dizainu.

Par iedvesmu kļuva Londonas ielu apģērbu kultūra, izceļot dažādus akcentus un krāsas, kas patiesi runā par Londonas un “Chelsea” kopienas daudzveidīgo kultūru. Zaļā un melnā krāsa jau ilgi ir saistīta ar “Nike” ielu apģērbu, sārtā krāsa piešķir dzīvīgumu, un tas viss kopā atspoguļo kluba jaunības enerģiju. Uz krekla ir arī logo “Pride of London”, kas atgādina par kluba vērtībām un statusu galvaspilsētā.

Dienā, kad tika prezentēti krekli, “Chelsea” uzzināja pretinieces Čempionu līgas grupu turnīrā, kas šosezon būs “Malmo”, “Juventus” un “Zenit”. Gan spēlētāju krekli, gan tie, kurus varēs iegādāties līdzjutēji, izstrādāti no 100% pārstrādāta poliestera auduma, kas izveidots no pārstrādātām plastmasas pudelēm.

sportapils