Palikt bez pirkstiem – laupīšanas laikā piedraud nogriezt pirkstus

Bijušais Anglijas izlases aizsargs un pašreizējais “Everton” galvenā trenera asistents Ešlijs Kols pastāstījis par laupīšanu, kas notikusi viņa mājā un kuras laikā viņam tika piedraudēts nogriezt pirkstus.

Notingemas tiesa pastāstījusi, ka Kols, kurš spēlējis tādās komandās kā “Arsenal” un “Chelsea”, bijis sasiets ar kabeļiem. Zvērinātajiem tika pavēstīts, ka laupītāji ar veseri izlauza mājas durvis un pieprasīja gan rotaslietas, gan pulksteņus bijušajam Anglijas izlases aizsargam.

Tāpat tiesa uzklausījusi, ka laupītāji piedraudēja spīdzināt Kolu. Viens no laupītājiem esot sacījis, ka nepieciešams futbolistam nogriezt pirkstus. Pēc tam zvērinātie uzzināja, ka Kola rokas daudz saturēja tīrīšanas līdzekli, kas ticis darīts, lai nevarētu atrast DNS pēdas.

Laupītāju grupa, kas sastāvēja no sešiem cilvēkiem, aizbēga brīdī, kad policija ieradās. Kola dzīves partnere slēpās garderobē, kā arī mājās atradās abas atvases. Kērtiss Dilks ir viens no apsūdzētajiem, kurš bija daļa no grupējuma, un viņš aizbēga ar rotaslietām, mobilajiem telefoniem un BMW atslēgām.

Dilku apsūdz par ielaušanos arī “Tottenham” pussarga Toma Hadlstouna mājā. Žūrijai ticis sacīts, ka Hadlstouna mājas aplaupīšana bija rūpīgi plānota operācija, kas notika brīdī, kad futbolists aizvadīja maču “Championship” ietvaros. Laupīšanas rezultātā pazuda futbolista sievas rotaslietas un somas, kuru kopējā vērtība pārsniedza 500 tūkstošus eiro.

sportapils