NBA drafta 3. numurs Bols ienāk līgā ar savu apģērba līniju

Aizvadītajā naktī norisinājās NBA jauno spēlētāju izvēles ceremonija jeb drafts, kurā 60 basketbola talanti no visas pasaules piepildīja savu sapni, kļūstot par daļu no basketbola Mekas. Maiklam Džordanam piederošā Šarlotas “Hornets” ar 3. numuru izvēlējās Lamelo Bolu, kurš jau ir daļa no modes industrijas, jo izveidojis savu apģērba līniju.

Basketbola pasaulē uzvārds Bols jau vairākus gadus ir zināms. 2017. gadā ar 2. numuru Losandželosas “Lakers” draftēja vecāko Bolu atvasi Lonzo, taču īpaši skaļš bijis tēvs Lavārs, kurš izcēlies ar tādiem izteicieniem kā “es pārspētu Maiklu Džordanu 1-pret-1 spēlē”, “Lonzo būs labāks par Stefanu Kariju”, “”Lakers” bez Lonzo neizcīnīs titulu” un daudziem citiem, nemaz neatgādinot arī vidējā dēla Liandželo un Lamelo piesaistīšanu Lietuvas komandai “Prienai” un TV šova izveidošanu. Ņemot vērā, ka Lamelo pārstāvēs “Hornets”, varbūt Lavarām beidzot būs iespēja izaicināt Džordanu uz divkauju?

Jāatgādina arī, ka Bols seniors centās ielauzties basketbola apavu tirgū, dibinot “Big Baller Brand”. Mediju uzmanību pievērsa apavu cena, kas bija vairāk nekā 400 eiro. Protams, ka bija entuziasti, kuri iegādājās apavus, taču kvalitāte nebija tā labākā, turklāt vēlāk to atzina arī Lonzo, sakot, ka apavi bija tik nekvalitatīvi, ka nācās tos mainīt pēc katras ceturtdaļas. 

Tēva pēdās nu ir devies arī jaunākais dēls Lamelo, kurš dibinājis apģērbu uzņēmumu “LaFrance” – šāds nosaukums uzņēmumam ir par godu basketbolista otrajam vārdam. Lai gan pašlaik nav iespējams iegādāties zīmola produkciju, Instagram ir redzams piedāvājums, kas sastāv no zeķēm, t-krekliem un džemperiem. Jāatzīst, ka cenas nav no tām zemākajām, jo zeķes maksā 20 dolārus (nepilni 17 eiro), t-krekli 70 dolārus (nepilni 60 eiro), bet džemperi – 120 dolārus (mazliet virs 100 eiro).

View this post on Instagram

 

A post shared by LaFrancé (@lafrance)

Lai nu kā, patīkami, ka jau tik agrā vecumā Lamelo domā ne tikai par basketbolu, bet arī par citām biznesa aktivitātēm, kas ar pareiziem lēmumiem nākotnē var sniegt arī lielu peļņu.

View this post on Instagram

 

A post shared by LaFrancé (@lafrance)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LaFrancé (@lafrance)

Foto: ANTHONY AU-YEUNG/GETTY

sportapils