Anglijas izlases futbolists atklāj hobiju, ko citi spēlētāji nesaprot

Lai gan Pasaules kausā Katarā spēles notiek katru dienu, valstsvienībām ir vairāku dienu pauze starp saviem mačiem. Tā kā brīvā laika ir pietiekami daudz, katrs var atrast sev kādu jaunu hobiju, bet tagad kļuvis zināms, kas patīk Anglijas izlases futbolistam Filam Fodenam.

Kādam tas var būt basketbols, kādam videospēles un “Fortnite”. Fodens piekopj citu atpūšanās veidu starp mačiem sezonas laikā, tiesa, maz ticams, ka viņš atradīs tam vietu Katarā. Viņš atzinis, ka brīvajā laikā izbauda makšķerēšanu, ko viņš sāka darīt jau bērnībā.

Uzbrucējs sacījis, ka lielākā daļa futbola cilvēku nesaprot šo hobiju, taču Fodens bilda, ka makšķerēšana palīdz viņa kājām, kā arī vienkārši atvilkt elpu un atpūsties no visa. “Kad pastāstu cilvēkiem par makšķerēšanu, viņi nesaprot, kā es to varu izbaudīt,” intervijā atklāja Fodens.

betsafe

22 gadus jaunais futbolists atklāja, ka makšķerēšanai viņu pievērsa tēvs, kad Fils bija jauns zēns, turklāt abi šo nodarbi izbauda kopā arī šodien. Kā minēja Mančestras “City” spēlētājs, abi divi dodas kopā pa Lielbritāniju un reizēm ceļo pat uz Spāniju, lai iepazītu jaunus ūdeņus.

Piektdienas vakarā Anglijas izlase cīnījās neizšķirti pret ASV. Līdzjutēji nesaprot, kāpēc brīdī, kad bija nepieciešami vārti, Gerets Sautgeits nesūtīja laukumā Fodenu, kuram šosezon “City” rindās ir astoņi vārti 20 maču laikā. B grupā angļi ir pirmajā vietā, taču vieta izslēgšanas turnīrā nav garantēta, izšķirošo maču aizvadot otrdienas vakarā.

sportapils