Taisona un Džonsa cīņā neizšķirts – kā uz to reaģē pasaulē?

Svētdienas rītā paraugcīņu aizvadīja slavenie bokseri Maiks Taisons un Rojs Džonss juniors. Uzvarētājs netika noskaidrots, jo tiesneši piešķīra neizšķirtu. Kāds bija cilvēku viedoklis par aizvadīto cīņu? Par to šajā rakstā!

Abiem bokseriem ir vairāk par 50 gadiem, līdz ar to nevarēja gaidīt to aktīvāko boksu ringā. To izceļ arī slavenais amerikāņu futbolists Odels Bekhems, sakot, ka bokseri izskatās pēc onkuļiem, kuri saķērušies ģimenes viesībās.

Citās domās bija boksa leģenda Džordžs Formens, kurš uzskata, ka ringā tika demonstrēta īsta cīņa, kā arī nosauca to par labāko paraugmaču jebkad. Formens aktīvi dalījās ar savu viedokli “Twitter”, un viņš sacīja, ka Taisons bija ļoti labā formā un neboksēja tā, it kā viņam būtu 50 gadi.

Pēc boksa trenera Tedija Atlasa domām Taisons bija pelnījis uzvarēt. Deivids Hejs bija pārsteigts par Taisona performanci: “Es nebiju domājis, ka pēc 15 gadiem pavadītiem ārpus ringa un pēc visām sliktajām vielām, ko viņš ir uzņēmis, viņš būs spējīgs nocīnīties 8 raundus pa 2 minūtēm.”

MMA cīkstonis Maiks Perijs sacīja, ka Taisons oficiāli ir visu laiku labākais, kamēr viņa kolēģis astoņstūrī Kamaru Usmans bija ļoti pārsteigts par abu bokseru demonstrēto ringā.

Ar ironijas pieskaņu cīņu komentēja bijušais bokseris Andre Vards: “Rojs un Taisons izdzīvoja cīņu. Tagad varu iet gulēt.” Jāsaka, ka kopējais viedoklis sociālajos tīklos bija tāds, ka uzvara bija jāpiešķir Taisonam.

Nedrīkst nepieminēt, ka boksa cīņu komentēja slavenais reperis Snoop Dogg, un par viņa sniegumu priecīgi bija ļoti daudzi. “Snoop vajadzētu komentēt arī NBA spēli,” sacīja Donovans Mičels. “Aizsargājiet Snoop par jebkādu cenu!” tiešs bija Dveins Veids.

Zeks Lavīns sacīja, ka “Snoop kā komentētājs ir labākais, kas šajā cīņā ir”, kā arī viņš pievienojās Mičelam, sakot, ka reperim vajadzētu komentēt arī NBA mačus.

Pirms vakara galvenās cīņas ringā devās bijušais NBA basketbolists Neits Robinsons un “Youtube” zvaigzne Džeiks Pols. Cīņa beidzās jau otrajā raundā, kad Pols nokautēja Robinsonu, kuram šī bija pirmā cīņa ringā.

Foto: Joe Scarnici/Getty Images

sportapils