Premjerlīgas jaunpienācēja vienojas ar Jay-Z aģentūru

Par visai skaļu darījumu pavēstījusi Anglijas Premjerlīgas komanda “Leeds United”, kura augstākajā sabiedrībā atgriezusies pirmo reizi kopš 2004. gada. Nē, Līdsa nav parakstījusi līgumu ar kādu futbola superzviagzni, bet tā ir vienojusies ar megazvaigznes Jay-Z izlaides un sporta aģentūru “Roc Nation”.

Par sadarbību tika paziņots īpašā veidā – uz vienas no mājas sienām Līdsa centrā tika prezentēts gleznojums, uz kura ir redzams pašreizējais komandas un Anglijas izlases futbolists Kalvins Filipss, kā arī komandas leģendas Lukass Radebe un Alberts Johanesons.

“”Roc Nation” ir starptautisks zīmols. Mēs vēlamies būt zināmi ASV, mēs vēlamies būt zināmi Āzijā,” sacīja komandas sporta direktors Viktors Orta. “Sadarbība parāda, kur šobrīd atrodas “Leeds United”. Tas parāda komandas ambīcijas augt.”

Jay-Z piederošās aģentūras paspārne atrodas vairāki Premjerlīgas futbolisti, piemēram, Markuss Rešfords, Kevins de Breine, Tairons Mingss un Vilfrīds Zaha, bet ārpus Anglijas – Romelu Lukaku. “Roc Nation” ir palīdzējusi Rešfordam cīņā ar nabadzību, kā arī Mingsam darbā ar bezpajumtniekiem.

“Mūsu motivācija ir atšķirīga, un tas, kas mūs iedvesmo, ir atšķirīgs,” atzina aģentūras prezidents Maikls Jormarks. “Mēs esam aģentūra, kuru izveidojis mūsu priekšsēdētājs Jay-Z un viņa partneri, lai palīdzētu mūsu klientiem sasniegt mērķus laukumā un ārpus tā.”

“Mēs esam apņēmušies darītu visu iespējamo 24 stundas diennaktī un 7 dienas nedēļā, lai mūsu klientiem piedāvātu izcilību,” turpināja Jormarks. “Mūs nemotivē pāreju komisijas maksas, kādu līguma komisiju mēs saņemam vai kādu summu mēs saņemsim par komerciālu darījumu. Ja viņi uzvar, tad uzvaram arī mēs. Šī autentiskā un kaislīgā pieeja atšķir mūs no pārējiem.”

Foto: AP

sportapils