Federers uzvar cīņā ar “Nike” un atgūst zīmolu “RF”

Rodžers Federers 2020. gadā piedalījies tikai vienā oficiālā turnīrā – “Australian Open”, kur izstājās pusfinālā. Tenisa leģenda šogad nav izcēlusies ar lielām uzvarām, taču izdevies vienu tādu izcīnīt ārpus korta, jo šveicietim izdevies atgūt savu zīmolu “RF”.

Divus gadus atpakaļ Federers pārtrauca sadarbību ar “Nike” un pievienojās japāņu kompānijai “Uniqlo”, ar kuru esot parakstījis 10 gadu līgumu par 300 miljoniem ASV dolāru. “Nike” 2009. gadā reģistrēja preču zīmi “RF”, taču, kad Federers pārgāja uz “Uniqlo”, tā tenisistam netika atdota, paliekot “Nike” īpašumā.

Šīgada sākumā parādījās ziņas, ka Federers atguvis tiesības uz zīmolu “RF”, tomēr tikai tagad Federers to ir paziņojis publiski. “Tieši tā – “RF” cepures ir atpakaļ! Pēc ilgas gaidīšanas un aktīva precizēšanas procesa “Uniqlo” un es esam priecīgi paziņot par “RF” atgriešanos ar 8 jaunām cepurēm, kuras būs pieejamas no 8. decembra,” tenisa leģenda sacīja sociālajos tīklos.

“Šī cepure man un maniem faniem gadu gaitā ir nozīmējusi ļoti daudz. Tas mums ir devis veidu, kā redzami savienoties, un esmu bijis pateicīgs par iespēju augt no šīs atbalsta enerģijas,” pabeidz Federers.

Paredzams, ka jau 2021. gada “Australian Open” turnīrā Federera apģērbu rotās “RF” logotips.

Foto: tennisworldusa.org

sportapils