Ziemassvētki Eiropas futbola stilā – idejas dāvanām

Ir decembris, kas nozīmē, ka pavisam drīz jau būs vieni no gada gaidītākajiem svētkiem – Ziemassvētki. Vienmēr aktuāls bijis dāvanu jautājums, un šeit palīdzīgu roku sniedz Eiropas futbola komandas, piedāvājot svētku dāvanas ar komandas simboliku.

Vēlējāmies šo apskatu sākt ar kādu no mūsu platuma grādu komandām, tāpēc ielūkojāmies, ko piedāvā “Dinamo Rīga”, Kauņas “Žalgiris” un “Riga” FC. Jāsaka, ka neviena no komandām nepiedāvā atribūtiku ar Ziemassvētku tematiku, tomēr “Riga” un “Žalgiris” internetā piedāvā iegādāties 2020. gada galveno aksesuāru un neatņemamu ikdienas sastāvdaļu – maksas.

Foto: zalgirisshop.lt

Jāskatās tālāk Eiropas virzienā un nonākam Vācijā, kur top flagmanis ir Minhenes “Bayern”. Protams, ka šādā organizācijā ir pavisam cita pieejama fanu atribūtikai, jo iespējams iegādāties gan Ziemassvētku eglītes rotājumus ar “Bayern” simboliku, gan adventes kalendāru, gan Ziemassvētku kartītes. Neiztikt arī bez Ziemassvētku džemperiem, turklāt var iegādāties arī gaismiņas un cepumiņu formiņas, kuras ir ar “F”, “C” un “B” burtiem.

Foto: fcbayern.com/shop

Francijas spēcīgākā futbola komanda PSG arī piedāvā plašu sortimentu ar Ziemassvētku dāvanām. Piedāvājumā ir gan džemperi, gan maskas, gan īpaši Ziemassvētku apavi, kā arī ziemas cepures un krūzes. Jāteic, ka kopējais piedāvājums ir plašs, jo var iegādāties arī tādas lietas kā halātus, priekšautiņus bērniem, apakšbikses, airu dēli un pat nepieciešamo makšķerēšanai!

Foto: store.psg.fr

Liela aktivitāte, protams, arī ir starp Anglijas Premjerlīgas klubiem. Mančestras “United”, kurai Latvijā varētu būt diezgan liela fanu bāze, saviem atbalstītājiem piedāvā iegādāties arī Ziemassvētku eglītes rotājumus, apvalkus PS4 konsolei un pultīm, gultas pārvalkus, pidžamas un daudz ko citu. Otrs Mančestras grands “City” bez jau ierastajām lietām piedāvā iegādāties konstruktoru, kur galarezultātā jāsanāk komandas mājas stadionam “Etihad Stadium”.

Foto: store.manutd.com

Turpinām ceļot pa Eiropu, un nākamā pieturvieta ir Madride. “Real” piedāvājumā nevarēja redzēt nedz Ziemassvētku džemperus, nedz eglīšu rotājumus, nedz arī citas svētku dāvanas, bet bija spēļu krekli un dažādas somas, tiesa, interesanta dāvana varētu būt karaliskās komandas “Monopoly” versija. Vismaz kādu Ziemassvētku noskaņu varēja atrast “Barcelona” veikalā, jo uzreiz pirmajā lapā gozējās Antuāns Grīzmans Ziemassvētku džemperī, ko ir iespējams arī iegādāties.

Foto: store.fcbarcelona.com

Itālijas futbola komandas AC “Milan” galvenā seja ir Zlatans Ibrahīmovičs. Protams, ka arī mārketinga kampaņās viņš tiek izmantots, turklāt komandas internetveikalā uzreiz ir redzams zviedrs Ziemassvētku džemperī. Komanda piedāvā arī kreklus, šalles un citus aksesuārus, ieskaitot iPhone vāciņus. Turīnas “Juventus” piedāvājums ir līdzīgs Milānas komandai, turklāt ir iespējams iegādāties tādas interesantas lietas kā kaklasaiti ar “Juventus” logo un skrituļdēli.

Foto: store.acmilan.com

Kopumā jāsaka, ka spēcīgāko futbola komandu mārketings strādā labi, līdz ar to ikvienam futbola līdzjutējam ir iespējams sevi palutināt uz svētkiem ar mīļākās komandas atribūtiku, turklāt var apdāvināt arī visu ģimeni!

sportapils