Meivezers ringā tiksies ar “Youtube” zvaigzni

Pēdējā laikā aizvien populārākas kļūst dažādas boksa paraugcīņas, un 2021. gada 20. februārī boksa ringā kāps nevienu reizi karjeras laikā nezaudējušais Floids Meivezers un “Youtube” zvaigzne Logans Pols.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather)

Meivezera nākamais pretinieks būs Logans Pols – 25 gadus vecs amerikānis, kuram “Youtube” platformā ir 22,6 miljoni sekotāju. Pols jau ir aizvadījis divas boksa cīņas. 2018. gadā Pols un angļu “Youtube” zvaigzne KSI Mančestrā cīnījās neizšķirti, bet gadu vēlāk tika sarīkota vēl viena tikšanās reize Losandželosā, kurā KSI pēc punktiem triumfēja.

Pola jaunākais brālis Džeiks Pols arī ir vairākas reizes kāpis boksa ringā, turklāt pēdējā reize bija pirms nepilnām divām nedēļām, kad Pols tiešā un pārnestā nozīmē izslēdza bijušo NBA basketbolistu Neitu Robinsonu. Sociālajos tīklos pastāv uzskats, ka Meivezers cīnīsies ar Loganu Polu tādēļ, lai revanšētos par Robinsona zaudējumu, jo Meivezers bija viens no tiem, kurš publiski aizstāvēja Neitu.

Sporta totalizators “Betsafe” šobrīd jau piedāvā Meivezera un Pola cīņas koeficientus. Protams, ka absolūts favorīts ir Meivezers, kura iespēja triumfēt ringā tiek novērtēta ar koeficientu 1.01, kamēr Pola uzvaras koeficients ir 21.00. Vēl mazāka iespēja pastāv, ka būs neizšķirts – koeficients 23.00.

Katrs interesents varēs iegādāties tiesības vērot boksa cīņu. Pirmajiem miljons skatītājiem cena par tiešraidi būs mazliet vairāk kā 20 eiro, bet pēc tam cena pieaugs līdz 33 eiro. Sākot ar 29. decembri, tiešraides cena būs jau 49,50 eiro, savukārt 11. februārī maksa sasniegs jau 57,75 eiro. Iegādājoties iespēju skatīties cīņu, var laimēt arī balvas, piemēram, video tikšanos ar Meivezeru un Polu, kā arī t-kreklus.

Pēdējo reizi Meivezers ringā bija 2017. augustā, kad amerikānis ar tehnisko nokautu pārspēja Konoru Makgregoru, tādējādi izcīnot karjeras 50. uzvaru. Sportistiem ne tikai izdevās noskaidrot labāko ringā, bet arī nopelnīt paprāvas naudas summas – tiek lēsts, ka Meivezers saņēma 275 miljonu ASV dolāru lielu honorāru, kamēr Makgregora konts papildinājās par aptuveni 85 miljoniem.

Pēc šīs cīņas Meivezers paziņoja par karjeras beigām, bet šogad pavēstīja, ka atgriezīsies ringā, bet tikai uz paraugcīņām. “Pašlaik es aizvadīšu tikai paraugcīņas. Es esmu par 100% pārliecināts, ka vairāk necīnīšos pret bokseriem. Vai es aizvadītu cīņas pret MMA cīkstoņiem boksa ringā? Noteikti!”

sportapils