Gatavojamies lidojumam – “Varenās pīles” atgriezīsies!

Interesantus jaunumus pavēstījusi “Disney” – pagājušā gadsimta 90-tajos gados demonstrētajai triloģijai “The Mighty Ducks” būs turpinājums, kas sauksies “The Mighty Ducks: Game Changers”, tiesa, precīzs izlaišanas datums vēl nav zināms.

Tiek ziņots, ka jaunajā versijā galvenais akcents tiks likts uz 13 gadus jaunu zēnu, kurš ticis izmests ārā no junioru divīzijas “Mighty Ducks” komandas, bet viņa māte izlemj veidot savu hokeja komandu, piesaistot spēlētājus, treneri un vietu, kur spēlēt. Jaunā filma tika uzņemta Vankūverā, turklāt komandai ir arī jauns logotips, jo oriģinālais tika pārdots NHL komandai Anaheimas “Ducks”.

Sākumā tika prognozēts, ka jaunā “Vareno pīļu” versija tiks demonstrēta 2020. gada otrajā pusē, taču tagad tas notiks vēlāk, visticamākais, COVID-19 radītās situācijas dēļ. “Jaunajā filmā tiks atveidota mūsdienu Minesota, kur “Varenās pīles” no vājas un bezcerīgas komandas ir izveidojusies par jaunatnes hokeja flagmani,” raksta “TV Guide” pārstāve Kellija Konolija.

Jāatgādina, ka pirms nepilniem 30 gadiem demonstrētajās “Varenajās pīlēs” jauns advokāts tika arestēts par braukšanu dzērumā, kā rezultātā viņam ir jādara sabiedriskais darbs un jātrenē zēnu hokeja komanda. Pirmajā daļā Gordona Bombeja trenētie zēni, neskatoties uz dažādiem izaicinājumiem, spēja triumfēt lielajā finālā.

Otrajā filmas daļā jau pats Bombejs izmēģina spēkus uz ledus, viņš kļūst par komandas līderi, kas paver ceļu uz NHL, taču drīz vien tika nopietni savainots ceļgals, kas liedz turpināt karjeru. Bombejam piedāvā trenēt ASV hokeja komandu, kas piedalīsies jaunatnes labas gribas turnīrā. Lielās uzmanības rezultātā komanda piedzīvoja nepatīkamus zaudējumus, taču pēc attieksmes maiņas komandai izdevās saņemties un triumfēt sacensībās.

Triloģijas noslēdzošajā daļā uzmanība tika pievērsta Bombeja protežē Čārlijam Konvejam – viņam un komandas biedriem tika piedāvāta stipendija, taču jaunajai komandai Čārlijs nevēlējās pievienoties, tomēr pirms sezonas svarīgākās spēles Konvejs pēc sarunas ar Bombeju pievienojās komandai, un tika izcīnīta laimīga uzvara.

sportapils