Vai tu ko tādu vilktu? NBA spēlētāju avangardais stils

Stils vienmēr ir vijies ar profesionālo basketbolu. Alens Aiversons un Deniss Rodmens ir tikai dažas superzvaigznes, kuras mēs varam saukt par sporta stila ikonām. Tomēr mūsdienās NBA spēlētāju stils un to vizuālais izskats ir sasniedzis īpaši lielu fanu, mediju un pašu spēlētāju uzmanību. Pirmsspēļu tunelis ir kļuvis par sava veida sarkano paklāju, kurā spēlētājs ierodas uz arēnu ģērbies pēc saviem vai pēc sava dizainera ieskatiem un ieteikumiem.

Tagad katram spēlētājiem ir sava pieeja stilam, sākot ar klasisku biznesa stilu, beidzot ar vienkāršu sporta stilu, toties ir pāris spēlētāji, kuru stilu nevar ielikt rāmjos un to radošums un izdoma ir saprotama tikai retajam. Daži cilvēki par šādām spēlētāju kreatīvām, brīžiem provocējošām, drēbju izvēlēm ir sajūsmā, citi to nīst un nespēj pieņemt. Tāpēc, ņemot vērā NBA sezonas tuvošanos, mēs esam nolēmuši apkopot iepriekšējo sezonu avangardiskos  spēlētāju stilus un drēbju izvēles pirmsspēļu tuneļos!

Potenciālā Oklohomsitijas “Thunder” zvaigzne Šejs Gildžess-Aleksandrs ir bagātīga un radoša ģērbšanās stila piekritējs, kā arī viens no līgas visdaudzsološākajiem apģērbu komplektētājiem. Šis 22 gadus jaunais basketbola spēlētājs spēj labi komplektēt “hiped” ielas jeb acīs krītošu ielas apģērba gabalus ar mazāk zināmu dizaineru līnijas akcentiem un to aksesuāriem. Kā pats spēlētājs intervijās ir atzinis: “Mode ir liela daļa no tā, kas man patīk, liela mana aizraušanās.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shai Gilgeous-Alexander (@shai)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shai Gilgeous-Alexander (@shai)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shai Gilgeous-Alexander (@shai)

Jau no pirmās dienas NBA viņš ir licis cilvēkiem runāt par savu stilu. Aleksandrs devās cauri “Barclays” centram Bruklinā, kur norisinājās 2018. gada spēlētāju izvēles ceremonija, valkājot pielāgotu zaļu ziedu drukas uzvalku, ko izstrādājusi Losandželosas dizainere Džoanna Alba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shai Gilgeous-Alexander (@shai)

Pēc starpsezonā notikušās maiņas no Šarlotes “Hornets” uz “Thunder”, Kanādas aizsargs turpināja atrādīt savu stilu gan dodoties uz spēlēm, gan brīvajā laikā, neskatoties uz spēlēšanu vienā no līgas mazākajiem mediju tirgiem. Kā arī viņš šīs vasaras ietvaros ir pievienojies “Converse” zīmolam, kuru vēl pārstāv divi GoldensteitasWarriors” pārstāvji – Dreimonds Grīns un Kellijs Ubrē juniors.

Tieši iepriekš minētais Kellijs Ubrē ir viens no NBA spēlētājiem, kura stils un apģērbu izvēle liek daudziem sporta faniem iedvesmoties. Viņš iekļuva NBA 2015. gadā un tika draftēts jeb izvēlēts ar 15. numuru pēc viena gada pavadīšanas koledžā Kanzasā. No pirmajām dienām, līdzīgi kā Gildžess-Aleksandrs, nav garlaikojies nevienu ar savu stilu.

25 gadus jaunā uzbrucēja stils ir koncentrēts uz jaunāko zīmolu izmantošanu, kur viss ir saliedēts, kopā sakārtots gandrīz līdz pat augstākajam līmenim kā zīmolu šovos. Ar pārliecību var teikt, ka viņš ir viens no galvenajiem līgā, kas pretendē būt starp visu laiku labākajām NBA stila ikonām ar savu kreativitāti un noteikti kvalitāti. Viņa stils īpaši ir novērojams brīvajā laikā, un, protams, dodoties uz spēlēm.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by t$unami ? (@kellyoubrejr)

Ubrē ir sadarbojies ar zīmoliem kā “Supreme”, “Nike”, “Rick Owens”, “Saint Laurent”, “Givenchy”, un novembrī viņš parakstīja līgumu ar “Converse”, kas iezīmēja zīmola atgriešanos pie basketbola saknēm.

Šī spēlētāja stils nav vienkāršs, tas izceļas ar savu gotisko pieskaņu, pateicoties tam, ka viņš dod priekšroku tumši raksturīgiem zīmoliem, piemēram, “Rick Owens”, “Saint Laurent” un “Givenchy” – tas izceļ viņu kā vienu no retajiem NBA spēlētajiem, kuram ir izdevies veiksmīgi saskaņot tumšos krāsu toņus.

Protams – Ubrē savā stilā iekļauj dažāda veida aksesuārus. Tie vienmēr ir bijuši augstākās kvalitātes, it īpaši no viņa iecienītās firmas “Chrome Hearts”, turklāt pats basketbolists nesen intervijā teica: “Es mīlu modi tikpat daudz kā basketbolu.” To mēs visnotaļ varam redzēt!

Viens no pasaules zināmākajiem basketbola spēlētājiem un Dāvja Bertāna pārstāvētās VašingtonasWizards” komandas biedriem Rasels Vestbruks ir pārsteidzis daudzus cilvēkus ar savu talantu basketbola laukumā un ārpus tā.

Vestbruks ar katru gadu sasniedz arvien augstākas virsotnes modes industrijā, piemēram, ir izveidojis pats savu zīmolu “Honor The Gift”, kurš ir finansiāli palīdzējis dažāda veida labdarībām. Pagājušajā sezonā, sadarbojoties ar NBA Spēlētāju asociāciju, viņi izveidoja 10 dažādus kreklu dizainus, ko spēlētāji izmantoja Orlando Covid-19 burbulī.

Šeit var apskatīt pēdējo viņa apģērba kolekciju, kura iznākusi 16. decembrī. Kā pats spēlētājs stāsta par sava zīmola nosaukuma izveidi: “Es mēģināju izdomāt vārdu, un es nācu klajā ar “Honor The Gift”. Es uzskatu, ka dāvana dzīvē ir dota visiem, neatkarīgi no tā, kāda tā ir.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Russell Westbrook (@russwest44)

Vestrbuks raksturo savu stilu šādi: “Man nav īstas definīcijas, ko nozīmē būt stilīgam. Es vienkārši velku to, kas man patīk un kā es jūtos. Pārliecība un “swagger” stils, ko vēlaties attēlot, nāk ar laiku.”

Basketbolists ar savu stilu ir nepārspējams un novietojams latiņu augstāk tieši uzdrīkstēšanas un eksperimentēšanas dēļ. Tas ir motivējis neskaitāmi daudz viņa komandas biedrus uzdrīkstēties eksperimentēt modes industrijā. Viņš pats to noteikti ļoti labi apzinās, un cerams, ka tas motivēs arī ieviest kāda veida asumiņu mūsu paša latvieša garderobē.

Rakstaini krekli, kombinezoni, saplēsti drēbju gabali, smokingi un krāsu spēles raksturu šo basketbola spēlētāju.

Viņš katru dienu ir spējīgs sakombinēt visdažādākos drēbju gabalus un aksesuārus, tajā pašā brīdī izskatoties moderni, stilīgi un kreatīvi.

Vestbruks ir īpašs ar to, ka viņam piestāv dažāda veida modes stili.

Šis ir cilvēks, kurš zina, kā iznākt uz spēlētāju pirmsspēļu sarkanā paklāja. Viņš tam vienkārši ir paredzēts un cilvēkiem noteikti neliks vilties arī šogad!

sportapils