Neimārs dziedē savainojumu un organizē ballīti 500 cilvēkiem

Brazīliešu futbola superzvaigznei Neimāram, šķiet, īpaši nerūp notiekošā situācija pasaulē ar COVID-19, jo tiek ziņots, ka futbolists sarīkojis ballīti 500 cilvēkiem, lai gan Brazīlija ir viena no visvairāk koronavīrusa skartajām vietām pasaulē.

Netālu no Riodežaneiro Neimārs īrē lielu savrupmāju, jo viņam piederošajā dzīvesvietā pašreiz norit remonts. Ballītes vietā esot uzstādīta īpaša skaņu izolācijas sistēma, turklāt kopējais ballītes garums ir 5 dienas, kas sākās 25. decembrī. Futbolists ir nolīdzis arī grupu, kas muzicē katru dienu.

Viesu saraksts nav zināms, taču mediji vēsta, ka starp ballītes apmeklētājiem ir Neimāra māsa, kā arī brazīliešu influenceri. Lai varētu apmeklēt ballīti, Neimārs par obligātu noteikumu uzstādīja mobilo ierīču neizmantošanu, tādējādi samazinot risku, ka attēli un video varētu parādīties sociālajos tīklos.

Cilvēktiesību advokāts Augusto de Aruda Botelju sociālajos tīklos izteica viedokli: “Par ballītes sarīkošanu dienas idiota balvu iegūst Neimārs.” Uzzinot informāciju par notiekošo ballīti, lielu nosodījumu Neimārs saņēmis arī no saviem tautiešiem.

Brazīlijā noris ļoti aktīva cīņa ar COVID-19, jo vīrusa dēļ valstī dzīvību zaudējuši vairāk nekā 190 tūkstoši cilvēku, kas ir otrs lielākais skaits pasaulē, savukārt apstiprināto koronavīrusu gadījumu skaits sniedzas pāri 7,4 miljoniem, atpaliekot vien no ASV un Indijas.

sportapils