Futbolisti gatavojas mačam, stumjot taksometru

Iepriekšējā nedēļā Spānijas galvaspilsētu Madridi pārņēma sniegs, kas izraisīja visai lielu haosu pilsētā. Sestdien paredzētā cīņa starp Madrides “Atletico” un Bilbao “Athletic” sniega dēļ tika pārcelta, bet “Getafe” futbolisti, gatavojoties spēlei, nodarbojās ar papildu fiziskajām aktivitātēm, jo bija nepieciešams stumt “Uber” taksometru.

Sākotnēji svētdien bija jātiekas “Elche CF” un “Getafe” komandām. Pilsēta Getafe atrodas blakus Madridei, un lielās sniega vētras dēļ tika lemts pārcelt maču par 24 stundām, lai “Getafe” komanda varētu veiksmīgi nonākt spēļu vietā.

Spānijas čempionāta vadība, rūpējoties par spēlētāju labklājību, aizsūtīja pakaļ “Uber” taksometrus, lai tie nogādā spēlētājus viesnīcā, kas atradās tuvu Madrides lidostai, tomēr līdz tai vēl bija jātiek. Viens no taksometriem iesprūda sniegā, un spēlētāji to raka ārā no sniega, kā arī vēlāk stūma. “Cenšamies tikt uz viesnīcu, lai rīt varētu spēlēt,” video sacīja viens no “Getafe” futbolistiem. “Tagad mēs to labojam, bet rīt dosimies laukumā.”

Var teikt, ka šis bija labs treniņš pārceltajai spēlei, jo pirmdienas vakarā “Getafe” pārspēja “Elche FC” ar rezultātu 3:1.

 

sportapils