Osaka piepilda sapni un kļūst par “Louis Vuitton” vēstnesi

Šobrīd trešā labākā tenisiste pasaulē Naomi Osaka kļuvusi par slavenā franču zīmola “Louis Vuitton” vēstnesi. Tenisiste būs daļa no 2021. gada pavasara-vasaras kolekcijas kampaņas. Tiek lēsts, ka darījuma kopējā vērtībā ir rakstāma ar septiņiem cipariem.

“Ja neņem vērā tenisu, mana vislielākā kaislība ir mode, un neviens zīmols nav tik ikonisks kā “Louis Vuitton”,” savā paziņojumā saka japāņu tenisiste. “Ir liels gods strādāt kopā ar Nikolasu – viņš ir dizaineris, kuru apbrīnoju, mums abiem tuva ir japāņu kultūra un stils. Kļūt par globāla zīmola vēstnesi ir sapņa piepildījums.”

Ārpus laukuma Osaka ir izmantojusi modi, lai godinātu viņas japāņu saknes. Pirms nepilna gada Osaka izveidoja kolekciju sadarbībā ar japāņu apģērbu uzņēmumu ADEAM, kas debiju piedzīvoja Ņujorkas modes nedēļas laikā, turklāt uz modes žurnāla “Vogue” 2021. gada janvāra numura ir tieši Osaka, kļūstot vien par otro tenisisti, kam tas ir izdevies.

Foto: Vogue

“Louis Vuitton” modes dizaineris Nikolass Geskjērs raksturoja Osaku kā “jaunu un izcilu sievieti, kura pārstāv savu paaudzi un ir paraugs visiem”. “Viņas karjera un pārliecība ir iedvesmojoša, viņa paliek uzticīga sev un nepieļauj kompromisus par savām vērtībām. Es ar nepacietību gaidu nākamos projektus kopā ar Naomi!”

Aizvadītā gada “US Open” turnīrā Osaka atbalstīja ASV notiekošo “Black Lives Matter” kustību, uz katru no 7 mačiem ierodoties ar citādāku sejas masku, uz kuras bija rakstīts tā cilvēka vārds, kurš bija kļuvis par policijas vardarbīgās rīcības upuri.

“16 gadu vecumā es pirmo reizi mammai nopirku “Louis Vuitton” somiņu dzimšanas dienā, un kopš tā laika tā ir bijusi kā tradīcija,” sociālajos tīklos rakstīja Osaka. “Vai šo es varu saukt par izietu pilnu apli? Jā!”

sportapils