NBA sezonas spilgtākais mirklis – Popoviča lidojums

Sanantonio “Spurs” galvenais treneris Gregs Popovičs nav no tiem mierīgākajiem NBA treneriem, jo viņš savas emocijas neslēpj. Pieredzes bagāto treneri bieži vien pārsteidz tiesnešu pieņemtie lēmumi, un vienā no šādiem gadījumiem izdevās iemūžināt ļoti interesantu attēlu.

Pirmais ar foto padalījās “Spurs” leģenda Manu Džinobili. “Ļoti smieklīgi un biedējoši reizē! Vecais vīrs var uzlekt!”

Pateicoties “Photoshop” un citām attēlu apstrādes programmām, nepagāja ilgs brīdis, kad cilvēki sāka pārveidot lecošo Popoviču, ievietojot viņa lēciena brīdi dažādās dzīves situācijās. Kāds Twitter lietotājs, atbildot uz Džinobili publikāciju, ievietoja attēlu, kurā Popovičs spēlē ģitāru, ko patīk darīt arī Latvijas vīriešu izlases galvenajam trenerim Robertam Štelmaheram.

Pēc ģitāras spēlēšanas noteikti var paviesoties kādā ballītē (protams, kad tas ir atļauts), un Popovičs tādā arī nebūtu svešinieks.

Jaunie spēlētāji, kuri kandidē uz vietu NBA draftā, pavasarī apmeklē pirmsdrafta nometni, kur tiek veikti dažādi fiziskie testi, ieskaitot vertikālā lēciena mērīšanu. Bez problēmām Popovičs tādā varētu piedalīties, tiesa, jautājums ir par augstumu, kādu slavenais treneris sasniegtu.

“Spurs” galvenajam trenerim tika piedēvētas arī spējas, jo maģiskā slota ļauj Popovičam lidot.

Savukārt, ja slota nav pa rokai, Popovičs kā pārvietošanās līdzekli var izmantot zirgu, lai dotos makšķerēt.

Paejot malā no “Photoshop” spējām, sirmais Popovičs ļoti atgādina slaveno aktieri Kristoferu Loidu.

Brīdī, kad situācija NBA nav tā patīkamākā, jo pieaug COVID-19 saslimušo skaits un tiek atceltas vairākas spēles, šāds pozitīvs mirklis ikdienā ir kā svaigs ūdens malks.

sportapils