Magregors skatās nākotnē: “Habibam pret mani ir bail cīnīties”

Naktī uz svētdienu pirmo reizi kopš 2020. gada 18. janvāra oktagonā kāps Konors Makgregors, otro reizi karjerā tiekoties ar Dastinu Porjē. Pirms šīs nedēļas galvenā sporta notikuma īrs sniedza interviju žurnālistam Arielam Helvani.

“2020. gada sākumā aizvadīju lielisku cīņu, uzstādīju “pay per view” rekordu, pārdevu biļetes, mans nokauts bija ātrākais visā gadā. Es biju apmierināts, bet ne pilnībā, un es biju gatavs turpināt, tomēr tas nenotika, lai gan tā uguns manī joprojām ir. Esmu ļoti priecīgs šogad būt atpakaļ, un es atkārtošu iepriekšējā gada sākumu, turklāt man ir pirmā “pay per view” cīņa šogad, par ko esmu ļoti priecīgs.”

“Dana Vaits un es, visticamākais, pagājušajā gadā esam plēsušies visvairāk reižu savā starpā. Es jutu, ka pret mani ir izdarīts kaut kas slikts, taču arī es pats darīju kaut ko nepareizi. Mēs to sapratām un atgriezāmies pie tādām attiecībām, kādas tās mums ir tagad. Es apbrīnoju Danu, jo tas, ko viņš izdarīja 2020. gadā, neskatoties uz visiem apstākļiem, ir apbrīnojami. Šajā visā es gribētu tikt iesaistīts vairāk, taču esmu priecīgs, ka atklāju šo gadu.”

Makgregors un Porjē pirmo reizi oktagonā sacentās 2014. gadā, un īram bija nepieciešamas mazāk kā divas minūtes, lai izcīnītu uzvaru ar tehnisko nokautu. “Es domāju, ka revanšam ar Porjē vajadzēja būt par titulu, taču neesmu pārsteigts. Porjē ir labs cīkstonis, bet es esmu divreiz labāks. Es zinu, ka Dastins cer uz karu oktagonā un man nav iebildumu. Patiesību sakot, es to gribētu.”

Habibs Nurmagomedovs oktobra beigās izcīnīja 29. uzvaru un paziņoja par karjeras beigām, tomēr pastāv uzskats, ka viņš varētu aizvadīt arī 30. cīņu, turklāt tieši par Makgregoru. “Es domāju, ka viņam ir bail cīnīties pret mani, es par to esmu pārliecināts, taču es viņu par to nevainoju,” kā vienmēr tiešs ir Makgregors. “Pirmajā cīņā man pretī bija labākā Habiba versija, kamēr viņam – sliktākā Konora versija. Viņš to zina, es to zinu, viņa komanda to zina. Man ir atbilde, kā iznīcināt šo personu.”

“Habibs izvairās no daudziem lieliskiem cīkstoņiem. Manuprāt, viņš nav īsts cīkstonis. Diazs, Fergusons, Oliveira, revanšs pret mani – tik daudz lielisku cīņu. Kā var pamest sportu šādā karjeras brīdī? Es to nesaprotu, taču katram ir savs ceļš. Es domāju, ka ir muļķīgi visu pamest savā karjeras pīķī. Viņa lēmumi ir absurdi.”

“Es esmu čempions. Vai tu zināji, ka nevienam nav kombinēto titulu kopš 2018. gada oktobra? Habibs izmuka no oktagona, atstājot mani cīnoties ar viņa ģimeni, tāpēc joprojām jūtos kā čempions un ar savām darbībām to pierādīšu. Tajā pašā laikā Habibam ir ģimenes problēmas. Ja viņš patiešām noslēdz karjeru, tad novēlu visu to labāko. Protams, ka es vēlos revanšēties. Ja tam nebūs lemts, tad nebūs.”

Koeficienti pieejami šeit
sportapils