Tenisa pasaules stilīgākais pārstāvis? Mazpazīstams urugvajietis

Jau iepriekš esam vēstījuši, ka sports un mode iet roku rokā. Urugvajas tenisa pārstāvis dubultspēlēs Ariels Behars karjeras laikā nav izcēlies ar tiem spožākajiem panākumiem kortos, toties viņš vienmēr ir pamanāms, pateicoties savam interesantajam stilam.

Lielāko karjeras panākumu Behars guva pagājušajā nedēļā, kopā ar Ekvadoras tenisistu Gonzalo Eskobaru triumfējot Deljerbīčas dubultspēļu turnīrā. Behars laukumā priecēja ne tikai ar savu spēli, bet arī krekliem, uz kuriem bija redzamas gan medūzas, gan vienradži, gan lamas.

“Kādreiz es nēsāju drēbes, kuras bija tikai baltā, melnā un pelēkā krāsā. Es nenēsāju neko dīvainu, biju pavisam vienkāršs, taču šajā visā mani ievilka sieva,” par to, kā viss sākās, stāsta tenisists.

Behara sieva Sabrina Sielecki dibināja uzņēmumu “Lala Sportswear”. Sākumā Sielecki strādāja ar ādas materiāliem, veidojot dažādas jakas, taču pirms 4 gadiem pievērsās sporta apģērbam un sāka dizainēt drēbes Arielam. “Tas viss sākās kā blakus darbs, kā joks, bet tagad tas ir kļuvis par realitāti,” atzīst dizainere.

Foto: TT

Uz katru maču tenisists ierodas ar citu kreklu. “Man ir tik daudz kreklu, ka nevaru visus atcerēties, turklāt uz sacensībām visus neņemu. Ja to darītu, manas somas būtu pārpildītas,” oficiālā ATP mājaslapa citē sportistu. “Man patīk tie krekli, kuros ir daudz krāsu. Man patīk vienradžu krekls, arī “Superman” lego un medūzu krekli. Ir arī ar ananasiem, visi iepriekš minētie ir mani mīļākie.”

Tenisista sieva ir atbildīga par visiem krekliem, un Behars atzīst, ka viņa arī nosaka par 99%, kurš krekls tiks vilkts. “Brīžiem, kad šķiet, ka krekls varētu būt pārāk riskants, es uzjautāju viņa viedokli, jo nevēlos, lai tiktu pārsniegtas robežas,” saka Sielecki. “Lielākajā daļā gadījumu es tikai turnīra norises vietā parādu viņam kreklus.”

Behars atzīst, ka papildu uzmanība apģērba dēļ viņam netraucē. “Ja tu uzvari, kreklu rādīs ziņās. Ja es zaudēšu, neviens uz krekliem neskatīsies. Viss ir atkarīgs no mana snieguma – ja katrā turnīrā demonstrēšu labu sniegumu, tas būs lieliski gan man, gan manai sievai.”

ATP dubultspēļu rangā 31 gadu vecais Behars šobrīd ieņem 60. vietu, kas ir arī viņa karjeras labākais rezultāts. “Protams, ka mūsu mērķis ir iekļūt TOP30 un spēlēt visos lielajos ATP turnīros,” kaujinieciski noskaņots ir tenisists.

 

sportapils