“Twitter” par Makgregora zaudējumu: cīņa ar Habibu nespīd

Svētdienas rīts daudziem sporta draugiem iesākās ar UFC cīņu skatīšanos, un galvenajā duelī Dastins Porjē pārsteidza, pieveicot Konoru Makgregoru. Protams, ka “Twitter” pasaulē daudz tika diskutēts gan par cīņu, gan par sportistu nākotni.

Habibs Nurmagomedovs minēja iespējamos zaudējuma iemeslus: “Tā notiek, kad tiek mainīta komanda un sparinga partneri, kuri tevi padarīja par čempionu, tā vietā izvēloties sparingot ar maziem bērniem, atrodoties tālu no realitātes.”

UFC cīkstonis Horhe Masvidals bija priecīgs par Porjē panākumu. “Es viņu zinu kopš 1. vai 2. cīņas UFC un esmu priecīgs, ka viņš ir kļuvis par vienu no labākajiem cīkstoņiem.”

Kristaps Porziņģis ir zināms kā cīņas sportu fans, un latvietis nelaida garām arī Makgregora un Porjē dueli.

Runājot par nākotnes plāniem, ESPN žurnālists Ariels Helvani uzskata, ka Porjē būtu jācīnās par titulu pret Čārlzu Oliveiru vai Maiklu Čandleru, kurš šonakt izslēdza Denu Hukeru. Tas pie nosacījuma, ja Nurmagomedovs patiešām izlēmis beigt karjeru. Makgregora nākamajai cīņai vajadzētu būt pret Neitu Diazu, uzskata žurnālists. Abi cīkstoņi jau ir tikušies 2 reizes, katram triumfējot pa reizei.

Noteikti, ka daudzi gribētu redzēt vēl vienu tikšanos starp Makgregoru un Habibu, tomēr nav zināms, vai šī ideja kādreiz vispār tiks realizēta.

“Youtube” zvaigzne Džeiks Pols, kurš pavisam nesen nokautēja Neitu Robinsonu, iepriekš esot piedāvājis Konoram Makgregoram aizvadīt cīņu un 50 miljonus ASV dolāru, bet tagad piedāvājums ir samazinājies līdz 10 tūkstošiem.

Protams, ka neiztika arī bez dažādām “memēm”, ievērojot šī brīža karstāko personāžu, kas ir senators Bērnijs Sanderss.

 

sportapils