Rastorgujevs triumfē Eiropas čempionātā, “Manchester United” zaudē pastarītei – par svarīgāko vakar

Otro reizi karjerā par Eiropas čempionu biatlonā kļuva Andrejs Rastorgujevs, kurš bija labākais 20km distancē, šaušanā pieļaujot tikai vienu kļūdu, savukārt Baiba Bendika ar sešām kļūdām 15km distancē ierindojās 41. vietā.

Kristaps Porziņģis aizvadītajā naktī guva 18 punktus, izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, bloķēja 2 metienus un nopelnīja 3 piezīmes, bet “Mavericks” ar rezultātu 104:116 zaudēja “Jazz”, kas izcīnīja 10. uzvaru pēc kārtas. Citā mačā Bredlija Bīla 47 punkti neglāba “Wizards” no zaudējuma pret “Pelicans” ar 106:124.

Šokējošu zaudējumu Anglijas Premjerlīgā piedzīvoja “Manchester United”, kas savā laukumā nespēja uzveikt līgas pastarīti Šefildas “United”, piekāpjoties ar 1:2.

Pateicoties Mariuša Grigoņa precīzajam metienam līdz ar beigu signālu, Kauņas “Žalgiris” Eirolīgā izrāva uzvaru pār “Valencia” ar rezultātu 79:78. Jānis Strēlnieks sekmēja CSKA uzvaru pār Berlīnes “Alba” (71:68) ar trim punktiem un trim rezultatīvām piespēlēm. Maskavas komanda uz nezināmu laiku palikusi bez Maika Džeimsa, kurš diskvalificēts par incidentu ģērbtuvēs.

Itālijas futbolā kausā zināmas vēl 2 pusfināla dalībnieces – “Atalanta” ar 3:2 apspēlēja “Lazio”, bet “Juventus” bez lielām grūtībām tika galā ar B sērijas komandu “Spal” – 4:0. Šovakar “Napoli” un “Spezia” noskaidros pēdējo pusfināla pārstāvi.

Rīgas “Dinamo” izrādīja pretestību Latvijas hokeja izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītajai Omskas “Avangard”, tomēr pie punktiem tikt neizdevās, piedzīvojot zaudējumu ar 1:2.

Pagājušās sezonas 3. spēcīgākā Virslīgas komanda “Valmiera” pastiprinās sastāvu ar 19 gadus jauno spēlētāju Raimondu Krolli, kurš iepriekš pārstāvēja “Mettu”, ziņo Sportacentrs.com. Šorīt oficiāli par Kroļļa pievienošanos paziņoja arī komanda. Čempione “Riga” Dubaijā turpina gatavošanos jaunajai sezonai un pārbaudes spēlē ar 0:1 zaudēja “Krasnodar”.

sportapils