Merzļikins nodrošina “Blue Jackets” uzvaru, “Liverpool” pārtrauc sauso sēriju – aizvadītās dienas aktualitātes

Jaunajā NHL sezonā rezultatīvs turpina būt Teodors Bļugers, kurš “Penguins” zaudējumā pret “Bruins” (1:4) atdeva rezultatīvu piespēli, tādējādi tiekot pie 5. rezultativitātes punkta šosezon. Elvis Merzļikins sargāja “Blue Jackets” vārtus, atvairīja 33 no 35 metieniem, un komanda pēcspēles metienus sērijā izcīnīja uzvaru pār “Panthers” ar 3:2.

Anglijas Premjerlīgā čempione “Liverpool” ar rezultātu 3:1 pieveica “Tottenham”, un komandai šī bija 1. uzvara čempionātā 2021. gadā, turklāt čempione vārtus nebija guvusi 483 minūtes pēc kārtas.

Paredzams, ka Dāvis Bertāns naktī uz sestdienu atgriezīsies NBA laukumos “Wizards” rindās, tādējādi piedaloties mačā pēc vairāk nekā 2 nedēļu pauzes. Rolands Šmits Eirolīgas spēlē guva septiņus punktus un izcīnīja 4 atlēkušās bumbas, un “Barcelona” apspēlēja “Olympiacos” (76:74).

“Khimki” 15. zaudējumā pēc kārtas (76:107 pret “Fenerbahce”) Dairis Bertāns un Jānis Timma guva pa 3 punktiem. Grieķiju mediji ziņo, ka “Anadolu Efes” interešu lokā ir nokļuvis Anžejs Pasečņiks, ar kuru sadarbību pirms kāda laika pārtrauca “Wizards”.

Itālijas kausa pusfinālā vietu garantēja “Napoli”, kas pirmo puslaiku uzvarēja ar 4:0, bet visā mačā pieveica “Spezia” ar 4:2. “Napoli” pusfinālā tiksies ar “Atalanta”, bet otrā pārī cīnīsies “Inter” un “Juventus”.

Futbola Virslīgas komandas aizvadījušas divas pārbaudes spēles – “Spartaks” ar 1:0 apspēlēja “Daugavpili”, bet vicečempione RFS arī ar 1:0 izcīnīja uzvaru pār “Noah”, kas jaunajā sezonā varētu debitēt Virslīgā.

NBA sācies Zvaigžņu spēles balsojums, nosakot starta pieciniekus abās konferencēs. Balsot šosezon var trīs dažādos veidos – līgas mājaslapā, NBA aplikācijā vai sociālajā tīklā Twitter, ierakstot spēlētāja vārdu (piemēram, #KristapsPorzingis) vai spēlētāja Twitter niku, pievienojot klāt #NBAAllStar.

Lai gan ir bijušas baumas par to, ka Tokijas olimpiskās spēles šovasar varētu nenotikt, SOK prezidents Toms Bahs paziņojis, ka nekas nav mainījies un darbs notiek pie tā, lai spēles sāktos 23. jūlijā.

sportapils