Kā tikt pie popularitātes? Konflikts ar Lebronu Džeimsu!

NBA komandas lēnā garā atļauj skatītājiem atkal doties uz arēnām un skatīties spēles. Pirmdienas mačā starp Atlantas “Hawks” un Losandželosas “Lakers” izcēlās konfliktsituācija starp Lebronu Džeimsu un Džulianu Karlosu, kura kopā ar vīru sēdēja pirmajās rindās, taču spēli pārim vajadzēja pamest priekšlaicīgi.

Tiesneši apturēja spēli 4. ceturtdaļā, lai apstādinātu radušos situāciju, jo jau spēles gaitā sieviete vairākas reizes esot bļāvusi Džeimsa virzienā. Kā ziņo “The Athletic”, tad Karlosa, pametot arēnu, esot rādījusi abus vidējos pirkstus.

Dāma pēc tam savā “Instagram” profilā publicēja īsos stāstiņus, aprakstot notikumus, uzsverot, ka tieši Lebrons uzsāka konfliktu. “Es labi pavadīju laiku, dzēru savu dzērienu, bet pēkšņi Lebrons sāka kaut ko teikt mana vīra virzienā, kurš ir bijis “Hawks” fans visu mūžu. Es to redzēju, piecēlos kājās un sāku aizstāvēt vīru.” Karlosa arī stāstīja, ka starp abām pusēm bijusi necenzētu vārdu apmaiņa.

Pats Džeimss īpaši neņēma pie sirds Karlosas izdarības. “Iespējams, ka viņi jau bija izdzēruši pāris dzērienus.” Vēlāk sociālajos tīklos Džeimss pasmējās par radušos situāciju. “Esmu priecīgs, ka fani ir atpakaļ arēnās,” žurnālistiem atzina basketbolists. “Man pietrūkst tās komunikācijas un man tā ir nepieciešama.”

“Hawks” veica izmeklēšanu, lai noskaidrotu visus notikuma apstākļus, taču komanda neaizliegs Džulianai Karlosai un vīram apmeklēt turpmākās Atlantas komandas spēles.

Kas būtu 21. gadsimts bez humora sociālajos tīklos? Dažādi “Twitter” lietotāji turpināja Karlosas “15 slavas minūtes”, ievietojot dažādas publikācijas.

sportapils