PSG un “Jordan Brand” prezentē sadarbības jaunākos “augļus”

Janvāra beigās Francijas futbola smagsvars “Paris Saint-Germain” un “Jordan Brand” prezentēja jaunāko sadarbības iznākumu, kā rezultātā klubs ticis pie šīs sezonas ceturtās spēļu formas, kā arī pie īpašiem “Air Jordan 1 Zoom” apaviem.

Kolaborācijas ietvaros bez iepriekš minētajām lietām ir radīti arī džemperi un bikses, turklāt viss ir rozā, violetos un melnos toņos. Galvenais uzsvars, protams, ir uz spēļu krekliem, un rozā un violetos toņus ražotāji nodēvējuši par “Hyper Pink” un “Psychic Purple”. Kreklos ir speciāla “Jordan” kakla līnija, kas ir V veida un standarta izgriezuma (“crew neck”) apvienojums.

Interesanti, ka kolekciju pirmo reizi dzīvē varēja redzēt pagājušajā nedēļā, kad uz spēli pret Sanantonio “Spurs” devās Bostonas “Celtics” zvaigzne Džeisons Teitums. Šī nav pirmā reize, kad tieši NBA spēlētāji atrāda jauno produktu, jo pagājušā gada kolekciju prezentēja Ņūorleānas “Pelicans” jaunais talants Zions Viljamsons.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Boston Celtics (@celtics)

Īpaši ir arī apavi, kur tiek izmantots “Air Jordan 1 Zoom” modelis. Apavos ir ietverta gan balta, gan melna, gan rozā, gan violeta krāsa un PSG logotips, savukārt uz zolēm ir redzams Parīzes komandas moto “Here Is Paris” (“Šeit ir Parīze” – red.).

Foto: Paris Saint-Germain
Foto: Paris Saint-Germain
Foto: Paris Saint-Germain
Foto: Paris Saint-Germain
sportapils