Makgregors saka, ka “jaukais Konors” vairs nebūs

Īrs Konors Makgregors gan pirms janvāra cīņas ar Dastinu Porjē, gan pēc tās bija visai ieturēts, neizcēlās ar trakām darbībām ārpus oktagona un sulīgiem citātiem, taču izskatās, ka tas viss mainīsies, jo Makgregors paziņojis, ka pieklājīgums tiks mests pie malas.

Par lēmumu “pazudināt” jauko tēlu Makgregors paziņoja “Instagram”, ievietojot fotogrāfiju ar aprakstu “Vairs nebūs Mr. Jaukais zēns”. Jāteic, ka lielākā daļa sportista līdzjutēju ir priecīgi par ziņu, jo iepriekš Makgregors nebaidījās teikt to, ko domā, un arī izdarības ārpus oktagona bija tādas, kas pievērsa visas pasaules uzmanību.

Ierasts, ka preses konferencēs un svēršanās ceremonijās pirms UFC un citu sporta veidu cīņām sportisti jau ir gatavi izvicināt dūres un pierādīt, kurš ir labākais, taču Makgregors un Porjē nebija tas gadījums, jo valdīja ļoti laba atmosfēra.

Makgregora un Porjē savstarpējās cīņās ir neizšķirts, un Porjē nesenais ieraksts “Twitter” liecina, ka būs arī trešais “raunds” abu starpā. Janvāra cīņā Porjē pārsteidza īru ar sitieniem pa ikra muskuli, un Makgregors neko nevarēja darīt lietas labā, līdz ar to atzīstot sakāvi. Arēnu Konors pameta klibodams.

Lai gan vēl nekas nav oficiāli zināms par triloģijas noslēguma datumu, ESPN žurnālists Ariels Helvani ziņo, ka trešo reizi Makgregors un Porjē oktagonā varētu tikties maijā.

Nedrīkst nepieminēt, ka Porjē ar cīņām cenšas palīdzēt arī sabiedrībai, un sportists ar sievu ir izveidojis labdarības organizāciju “Good Fight Foundation”. Makgregors organizācijai esot noziedojis 500 tūkstošus ASV dolāru, savukārt pēc pēdējās cīņas Porjē izsolē izlika savu tērpu, kas tika nopirkts par mazliet vairāk 26 tūkstošiem.

sportapils