Sevastovai vēl viens zaudējums Austrālijā, “Juventus” spēlēs kausa finālā – aizvadītās dienas aktualitātes

Rodions Kurucs pavada maz laika laukumā Hjūstonas “Rockets” sastāvā, un komanda aizvadītajā naktī ar 101:130 zaudēja Ņūorleānas “Pelicans”, kas bija jau 3. zaudējums pēc kārtas. Citā Ziemeļamerikas līgā Rūdolfa Balcera pārstāvētā Sanhosē “Sharks” pārspēja Losandželosas “Kings” pēcspēles soda metienos – 4:3.

NBA ļoti labi turpina spēlēt Jūtas “Jazz”, kas aizvadītajā naktī izcīnīja uzvaru pār Bostonas “Celtics” ar rezultātu 122:108 un tika pie 16. uzvaras 17 spēlēs. Par pārsteigumu parūpējās Detroitas “Pistons”, kas pieveica Bruklinas “Nets” – 122:111.

Rīgas “Dinamo” guva pirmos vārtus mačā pret Boba Hārtlija vadīto Omskas “Avangard”, taču ielaida nākamos piecus un zaudēja ar rezultātu 1:5. Deviņu sekunžu laikā rīdzinieki pamanījās ielaist divus vārtus.

Pavisam neveiksmīgs “Australian Open” izvērties Anastasijai Sevastovai, jo pārī ar Anastasiju Pavļučenkovu tika piedzīvots zaudējums dubultspēļu 1. kārtā – 3:6, 6:2, 3:6 pret Jifanu Su / Džaosuanu Jangu.

Itālijas futbola kausa finālā iekļuva Turīnas “Juventus”, kas atbildes mačā nospēlēja neizšķirti 0:0 ar Milānas “Inter”, bet divu spēļu summā tika izcīnīta uzvara ar 2:1. Spānijas čempionātā spēli aizvadīja Madrides “Real”, ar 2:0 pieveicot “Getafe”. Turnīra tabulā karaliskais klubs ieņem 2. vietu un atpaliek par pieciem punktiem no citas Madrides komandas “Atletico”, tiesa, “atlēti” aizvadījuši par divām spēlēm mazāk.

Zviedrijas hokeja trešajā līgā ar gūtiem vārtiem atzīmējās Deivids Sarkanis, bet Lietuvas basketbola čempionātā Kaspars Bērziņš guva 25 punktus un izcīnīja piecas atlēkušās bumbas. VTB līgā Mareks Mejeris ar trim punktiem un sešām atlēkušajām bumbām sekmēja “Parma” uzvaru (80:72) pār Roberta Štelmahera un Akseļa Vairoga trenēto, Jāņa Kaufmaņa pārstāvēto Tallinas “Kalev/Cramo”.

Virslīgas komanda “Valmiera” vakar aizvadīja divas pārbaudes spēles – vispirms ar 1:6 atzīts Krievijas trešās futbola līgas komandas “Akron” pārākums, bet pēc tam 1:3 pret “Oleksandria”, ko pārstāv Kaspars Dubra.

Leģendārais somu hokejists Miko Koivu pieņēmis beigt hokejista karjeru. NHL Koivu pavadīja 16 sezonas.

sportapils