Konflikts futbola laukumā pārtop mākslas darbā

Itālijas kausa ceturtdaļfināla spēlē starp Milānas komandām “Inter” un “Milan” konfliktsituācijā nonāca Romelu Lukaku un Zaltans Ibrahīmovičs, abiem futbolistiem nopelnot pa dzeltenajai kartītei. Notikums nepalika nepamanīts ielu māksliniekiem, kuri netālu no “San Siro” stadiona uz sienas izveidojuši mākslas darbu ar abiem futbolistiem.

Konflikts bija būtiska spēles sastāvdaļa, jo vēlāk Ibrahīmovičs nopelnīja vēl vienu dzelteno kartīti, kā rezultātā zviedram spēle bija beigusies, un “Inter” izcīnīja uzvaru ar rezultātu 2:1, taču pusfinālā “Inter” divu spēļu summā zaudēja “Juventus”.

Mākslas darbā atveidota Lukaku un Ibrahīmovča sadursme ar galvām, kā arī blakus ir uzraksts “seja pret seju, sirds pret sirdi”. Interesanti, ka futbolisti savulaik bijuši komandas biedri “Manchester United” komandā.

Zīmējums parādījies tieši laikā, jo šajā nedēļas nogalē A Sērijas ietvaros gaidāms “Inter” un “Milan” duelis, turklāt šī cīņa būs ļoti svarīga arī no turnīra tabulas viedokļa. Šobrīd līderes godā atrodas “Inter”, kura 22 spēlēs izcīnījusi 50 punktus, kamēr “Milan” ir par punktu mazāk.

sportapils