Balcera pārstāvētās komandas darbinieks izveido dizainu iesildīšanās krekliem

Februāris pasaulē tiek atzīmēts kā “Black History Month”, kad atceras svarīgus afrikāņu diasporas cilvēkus un notikumus. NHL komanda Sanhosē “Sharks”, kuru šosezon pārstāv Rūdolfs Balcers, par godu šim notikumam izveidojusi īpašus iesildīšanās kreklus, kuru dizainu autors ir komandas darbinieks.

Mohameds Fofana, kurš ikdienā strādā “Sharks” vienībā, ir arī mākslinieks, un tieši viņš bija kreklu idejas autors. “Jau pašā sākumā es zināju, ka gribu godināt Teriju Smitu”, intervijā sacīja Fofana. Smits ir komandas oriģinālā logotipa dizaineris. Fofana piešķīra logo citas krāsas, burtus izkrāsojot sarkanā, dzeltenā un zaļā krāsā.

Arī spēlētāju uzvārdi ir daudzkrāsaini, kā arī uz pleciem redzams burtu salikums “BHM”, kas apzīmē “Black History Month”. Interesanti, ka par iedvesmu māksliniekam kļuva gados jaunākais brālis.

“Es gribēju kaut ko foršu un interesantu. Mans mazais brālis atradās blakus, un es sāku prātot, kas cilvēkiem 15 un 16 gadu vecumā varētu šķist interesants. Kā varētu viņus ieinteresēt, lai viņi gribētu skatīties hokeju un būt daļa no tā. Es neuzaugu spēlējot hokeju, ar to es sastapos vēlāk dzīvē. Man ir svarīgi ar to iepazīstināt jaunus cilvēkus, kā arī, manuprāt, ir būtiski ar to iepazīstināt gados jaunus cilvēkus.”

Krekli, ar kuriem hokejisti devās laukumā, ir pieejami arī izsolē, un ieņēmumi tiks ziedoti labdarībai.

sportapils