F1 pilots Rikjardo ar jauno ķiveri nodod svarīgu vēstījumu

Pēc mazliet vairāk kā mēneša sāksies jaunā F1 sezona, un komandas pamazām sāk iepazīstināt ar šīs sezonas spēkratiem. Mazliet citādāku prezentāciju ir veicis Daniels Rikjardo, kurš šosezon pārstāvēs “McLaren”. Sportists atrādījis jaunās sezonas ķiveri, un tā nav vienīgā interesantā ķivere viņa karjerā.

Ķiveres augšējā daļā ir četras bultas, un apkārt rotā pozitīvs uzraksts “all good, all ways”. Gan bultas, gan burti ir oranžā krāsā, tādā veidā simbolizējot arī “McLaren” bolīdu krāsas. Ķiveres aizmugurē ir Rikjardo iesauka “Honey Badger”, tāpat uz ķiveres ir komandas mentālās veselības labdarības partnera “Mind” uzraksts un Rikjardo numurs #3.

“Esmu aizkustināts. Šī gada tēma ir “viss ir labi, vienmēr”,” paskaidroja Rikjardo. “Tam ir divas puses. Vienmēr būs labi, un saule spīdēs. Var būt gan labāki, gan sliktāki brīži, taču galvenais ir censties būt pozitīvam par visu, ko dari.”

“Otrkārt, neskatoties uz to, no kurienes tu nāc, kāds ir bijis tavs dzīves ceļš, kāda ir tava rase, reliģija vai kas cits – “viss ir labi, vienmēr”. Visi ar to ir mierā, un mēs to pieņemam. Mēs visi mīlam viens otru.” Arī iepriekš Rikjardo izcēlies ar interesantām ķiverēm, piemēram, pagājušajā gadā viņš godināja aizsaulē aizgājušo Kobi Braientu.

Pēdējās divas sezonas austrāliešu pilots bija “Renault” braucējs, bet pirms tam pārstāvējis arī “Red Bull”, “Toro Rosso” un “HRT”. 2014. un 2016. gadā Rikjardo izdevās kopvērtējumā izcīnīt 3. vietu, bet pagājušajā sezonā viņš palika 5. pozīcijā.

Foto: formula1.com
Foto: formula1.com
Foto: formula1.com
sportapils