Futbolisti uzvaru Liverpūles derbijā nosvin ar palīdzēšanu bezpajumtniekiem

Nedēļas nogalē Anglijas Premjerlīgā norisinājās Liverpūles derbijs starp “Everton” un “Liverpool”, kurā ar rezultātu 2:0 triumfēja pirmie. Mazāk kā 24 stundas pēc uzvaras “Everton” spēlētājs Toms Deivīss un bijušais komandas pārstāvis Leitons Beinss bija redzami pilsētas ielās, pērkot dzērienus bezpajumtniekiem.

“Everton” izcīnīja uzvaru “Anfield” stadionā pirmo reizi kopš 1999. gada, bet pēdējo reizi “Everton” lielajā Liverpūles derbijā uzvarēja 2010. gadā. Čempionei “Liverpool” šī sezona nav tā labākā, un klubs zaudējis jau četras spēles pēc kārtas savā laukumā.

Deivīss, kurš derbijā nospēlēja visas 90 minūtes, un komandas leģenda Beinss, kurš pārstāvējis “Everton” krāsas 13 gadus, devās Liverpūles ielās, lai nosvinētu uzvaru, un iegādājās bezpajumtniekiem karstos dzērienus. Futbolistus pamanīja arī kāds “Everton” līdzjutējs, kurš ar abiem nobildējās un pēc tam izveidoja ierakstu “Twitter”.

Futbolistu darbības izraisīja pozitīvas emocijas arī līdzjutējos, kuri uzslavēja sportistu došanos Liverpūles ielās.

“Everton”, pateicoties uzvarai pār “Liverpool”, turnīra tabulā panāca niknāko konkurenti, un abām komandām šobrīd ir 40 punkti, tādējādi dalot 6. un 7. vietu tabulā, tiesa, “Everton” aizvadījusi par vienu spēli mazāk.

sportapils