Bļugers izveido “Penguins” uzvaras vārtus, baumo par Porziņģa aizmainīšanu – aizvadītās dienas aktualitātes

Teodors Bļugers ar rezultatīvu piespēli pagarinājumā palīdzēja Pitsburgas “Penguins” ar rezultātu 3:2 pārspēt Vašingtonas “Capitals”. Latvietis 4. spēli pēc kārtas tika pie rezultativitātes punkta.

Dāvja Bertāna pārstāvētās Vašingtonas “Wizards” uzvaru sērija pārtrūka aizvadītajā naktī, kad tika zaudēts Losandželosas “Clippers” ar rezultātu 116:135. Bertāns atzīmējās ar astoņiem punktiem, rezultatīvu piespēli, divām kļūdām un četrām piezīmēm.

Kristaps Porziņģis nedevās laukumā arī Dalasas “Mavericks” aizvadītās nakts spēlē pret Bostonas “Celtics”, kurā Lukas Dončiča precīzais tālmetiens pēdējā sekundē ļāva tikt pie 110:107 uzvaras. Parādījusies informācija, ka “Mavericks” esot runājusi ar Goldensteitas “Warriors” par Porziņģa aizmainīšanu un veikusi tirgus izpēti kopumā, taču komandas prezidents Marks Kjūbans šīs baumas noliedzis.

Otro uzvaru pēc kārtas Adelaidas WTA 500 turnīrā izcīnījusi Anastasija Sevastova, kura aizvadītajā naktī pieveica Kristīnu Makheilu (6:4, 6:1) un sasniedza sacensību ceturtdaļfinālu.

Sezonas pēdējos mačus aizvada Rīgas “Dinamo”. Vakar rīdzinieki atzina Ufas “Salavat Yulaev” pārākumu ar rezultātu 1:3, un vienīgos “Dinamo” vārtus guva Mārtiņš Dzierkals.

Kaspars Daugaviņš atdeva rezultatīvu piespēli KHL mačā, taču viņa pārstāvētā Podoļskas “Vityaz” ar 2:3 zaudēja Helsinku “Jokerit”, kuras vārtus sargāja Jānis Kalniņš, atvairot 33 metienus no 35. Ar šo neveiksmi “Vityaz” zaudēja cerības iekļūt izslēgšanas mačos. AHL spēlē Kristiāns Rubīns atdeva rezultatīvu piespēli, tiekot pie 2. rezultativitātes punkta šajā sezonā.

UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla pirmajās spēlēs “Chelsea” 68. minūtē izvirzījās vadībā un ar 1:0 apspēlēja “Atletico”, bet Minhenes “Bayern” pārliecinoši pārspēja Romas “Lazio” – 4:1. Roberts Levandovskis kļuvis par trešo rezultatīvāko Čempionu līgas spēlētāju vēsturē.

Eirolīgā cīņu par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs turpina Kauņas “Žalgiris”, un vakar Lietuvas lepnums izcīnīja uzvaru pār “Crvena Zvezda” ar rezultātu 75:62.

Latvijas-Igaunijas basketbola līgas spēlē “VEF Rīga” sagrāva “Valmiera Glass/ViA” ar rezultātu 104:69.

Vakar viens no visu laiku labākajiem golfa spēlētājiem Taigers Vudss cieta autoavārijā, kā rezultātā pamatīgi tika savainotas amerikāņa kājas, bet slimnīcā tika veikta operācija.

sportapils