Fetels izpārdod “Ferrari” supermašīnu kolekciju 72 stundu laikā

F1 pilots Sebastians Fetels jaunajā sezonā pārstāvēs “Aston Martin” komandu, taču kopš 2015. gada viņš bija “Ferrari” pilots. Gadu laikā vācietis tika pie vairākām “Ferrari” automašīnām, no kurām viņš izlēma atbrīvoties. Interese bija liela, jo visas piecas automašīnas tika pārdotas 72 stundu laikā.

Iespaidīgā “Ferrari” automašīnu kolekcija sastāvēja no tādiem modeļiem kā “2016 LaFerrari”, “2004 Enzo”, “1996 F50”, kā arī “F12 TDF” un “458 Speciale”. Pārdošanā Fetels izlika arī citus automobiļus – “Mercedes-Benz SLS AMG”, “Mercedes-Benz AMG SL65 Black Series” un “BMW Z8”. Visu automašīnu kopējā vērtība ir vairāk nekā pieci miljoni eiro.

Lai gan automašīnas atradās Šveicē, tās pārdeva Anglijas automašīnu dīleris.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tom Hartley Jnr (@tomhartleyjunior)

Visus “Ferrari” modeļus vācietis iegādājās pēc tam, kad pievienojās “Ferrari” F1 komandai 2015. gadā. Jaunākajiem modeļiem tika pievienotas arī personalizētas lietas, piemēram, divas automašīnas rotā uzraksts “Vettel”. Vienu no automašīnām sportists ieguva citādāk – par uzvaru 2009. gada Abū Dabī posmā Fetels saņēma “Mercedes AMG SL65 Black Series”.

Jaunajā sezonā Fetela komandas biedrs “Aston Martin” komandā būs Lenss Strols. Jaunā sacīkšu mašīna tiks prezentēta 3. martā, bet pirmssezonas testi būs 12.-14. martā, savukārt Fetelu “Ferrari” komandā aizvietos Karloss Sainss, bet viņa komandas biedrs būs Čārlzs Leklērs. Pirmais posms norisināsies Bahreinā 28. martā.

sportapils