Ronaldu un “Nike” izveido īpašu “Air Force 1” modeli

Portugāļu futbola superzvaigzne Krištianu Ronaldu ir zināms kā viena no “Nike” galvenajām sejām, un 2016. gadā viņš parakstīja mūža līgumu ar uzņēmumu. Pavisam nesen abas puses izveidojušas īpašu apavu modeli, izmantojot slavenos “Air Force 1” apavus.

“Air Force 1” tiek sauktas par vienām no visu laiku populārākajām botām, un šīs nedēļas sākumā oficiāli kļuva pieejams “CR7 Air Force 1” modelis. Par pamatu ir ņemta baltā krāsa, bet pielikti klāt ir arī zelta krāsas rotājumi un akcenti. Apavu aizmugurē ir slavenais futbolista saīsinājums “CR7”.

Foto: Nike.com

Ar “Instagram” palīdzību Ronaldu pavēstīja, ka jebkuram, kurš iegādāsies jaunos apavus, būs iespējams tos pielāgot savām vēlmēm. “Paldies par nebeidzamo mīlestību un atbalstu! Lai atzīmētu manu dzimšanas dienas mēnesi, mana dāvana jums ir iespēja ļaut pielāgot “CR7 AF1″ apavus!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Mēneša sākumā Ronaldu svinēja savu dzimšanas dienu, un to viņš izdarīja ar vērienu. Par svētku dāvanu kļuva automašīna “Bugatti Centodieci”, kuras vērtība ir ap astoņiem miljoniem eiro, turklāt visā pasaulē tādas ir tikai 10, tiesa, tikai 2022. gadā Ronaldu pa īstam tiks klāt pie automašīnas, jo šobrīd tā vēl tikai tiek ražota.

Foto: Carbuzz.com

Portugālis ir “Bugatti” cienītājs, jo viņa īpašumā ir arī tādi modeļi kā “Veyron”, “Chiron” un “La Voiture Noire”, ko futbolists pagājušajā gadā iegādājās par 18 miljoniem. Ronaldu autoparks ar to nebeidzas, jo viņam pieder arī “Ferrari F430”, “Phantom Rolls-Royce”, “Lamborghini Aventador”, “Maserati GranCabrio”, “Bentley Continental GTC” un “McLaren Senna”. Futbolista dzīvesbiedre pagājušajā gadā uz Ronaldu dzimšanas dienu uzdāvināja “Mercedes G Wagon”.

sportapils