Sevastova zaudē nepilnu trīs stundu cīņā, “City” 19. uzvara pēc kārtas – aizvadītās dienas aktualitātes

Adelaidas turnīrs ar sāpīgu zaudējumu ceturtdaļfinālā noslēdzies Anastasijai Sevastovai – nepilnu trīs stundu ilgā cīņā latviete zaudēja Džilai Taihmanei ar 4:6, 7:6(8), 5:7. Otrā seta taibreikā Sevastova atspēlēja piecas mačbumbas, taču trešajā setā pati neizmantoja divas. Ernests Gulbis zaudēja Singapūras “ATP 250” turnīra 1. kārtā – 5:7, 4:6 pret Roberto Markoru.

Savainojumu vajātā Madrides “Real” UEFA Čempionu līgas pirmajā astotdaļfināla spēlē ar rezultātu 1:0 pārspēja Bergamo “Atalanta”. Mančestras “City” izcīnījusi jau 19. uzvaru pēc kārtas, ņemot vērā visus turnīrus, – vakar 2:0 uzvara pār Menhenglādbahas “Borussia”.

UEFA Eiropas līgā vakar jau notika pirmais astotdaļfināla atbildes mačs, kurā “Tottenham” sagrāva “Wolfsberger” ar 4:0, divu spēļu ieskaitē triumfējot ar 8:1.

Spānijas futbola čempionātā vakar “Barcelona” pārliecinoši ar 3:0 pārspēja “Elche”, un Lionels Mesi guva divus vārtus, kā arī piedalījās 3. vārtu guvumā.

Latviešu basketbolists Ingus Jakovičs vienojies ar “Varese” komandu par sadarbības pārtraukšanu, un viņš pārcelsies uz Ukrainu, kur pārstāvēs Igora Miglinieka trenēto “Budivelnyk”. Artūrs Žagars iedzīvojies savainojumā, kā rezultātā nepievienosies bijušā Latvijas izlases galvenā trenera Roberta Štelmahera vadītajai Tallinas “Kalev/Cramo”.

Futbola Virslīgas debitante Jūrmalas “Noah” priekšpēdējā pārbaudes mačā nospēlēja neizšķirti 1:1 ar Ukrainas 1. līgas komandu “Obolon”.

sportapils