Bļugers spēlē daudz, futbola izlase atgriežas “Skonto” stadionā – aizvadītās dienas aktualitātes

Teodors Bļugers aizvadītajā naktī pavadīja visilgāko laiku laukumā (17:41) šosezon, pie rezultativitātes punktiem netika, un Pitsburgas “Penguins” zaudēja Vašingtonas “Capitals” ar rezultātu 2:5.

Savainojumu dēļ Kristaps Porziņģis un Dāvis Bertāns aizvadītajā naktī nedevās laukumā. Dalasas “Mavericks” zaudēja Filadelfijas “76ers” (97:111), bet Vašingtonas “Wizards” panākums pret Denveras “Nuggets” ar rezultātu 112:110.

Dairis Bertāns Eirolīgas spēlē guva 11 punktus, taču “Khimki” zaudēja “Olimpia Milano” (74:84), kas bija komandas 17. zaudējums pēc kārtas. Jāņa Strēlnieka rēķinā divi punkti un divas atlēkušās bumbas, bet Maskavas CSKA pēdējās sekundēs izrāva uzvaru pār “Olympiacos” (75:74), lai gan mača gaitā atradās vadībā ar +25.

Rīgas “Dinamo” priekšpēdējā sezonas mačā zaudēja Minskas “Dinamo” ar rezultātu 1:2. Deniss Paršins raidīja ripu vārtos Rīgas komandas rindās.

Jānis Kalniņš KHL mačā atvairīja 28 metienus no 31, palīdzot Helsinku “Jokerit” papildlaikā pārspēt “Amur” ar rezultātu 4:3. Kaspars Daugaviņš ar rezultativitātes punktiem neizcēlās, un “Vityaz” pārliecinoši zaudēja SKA – 0:4.

Publicēts jaunās futbola Virslīgas sezonas kalendārs. Pirmās spēles tiks aizvadītas 13. martā starp FK “Ventspils” un “Riga”, “Daugavpili” un “Spartaku”, “Liepāju” un “Metta”, kā arī “RFS” un “Valmieru”. Kļuvis zināms, ka Latvijas futbola izlase pasaules kausa kvalifikācijas turnīra 1. maču 24. martā pret Melnkalni aizvadīs “Skonto” stadionā.

UEFA Eiropas līgā vakar norisinājās 1/16 fināla atbildes spēles. “Milan” un “Crvena Zvezda” arī atbildes spēlē nospēlēja neizšķirti (1:1), taču, pateicoties izbraukumā vairāk gūtajiem vārtiem, tālāk iekļuva “Milan”. Pārsteigumu sagādāja Prāgas “Slavia”, kas izbraukumā ar 2:0 pieveica “Leicester City” un ar tādu pašu rezultātu uzvarēja divu spēļu summā. “Arsenal” savā laukumā izcīnīja uzvaru pār “Benfica” (3:2), kas kopumā deva 4:3 panākumu sērijā. “Mode” negaidīti viesos apspēlēja “Hoffenheim” (2:0) un divu spēļu summā triumfēja ar 5:3.

Polijas basketbola čempionātā Rolands Freimanis guva desmit punktus un izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, Jāņa Bērziņa kontā septiņi punkti, astoņas atlēkušās bumbas un trīs rezultatīvas piespēles, bet “Zielona Gora” sagrāva “Polpharma” ar rezultātu 110:89.

Dainis Krištopāns EHF Čempionu līgā guva vienus vārtus, taču latvieša pārstāvētā Parīzes “Saint-Germain” zaudēja “Flensburg-Handewitt” ar rezultātu 27:28.

BK “Ogre” tika pie uzvaras Latvijas-Igaunijas līgas spēlē, viesos ar rezultātu 91:72 pārspējot BK “Liepāja”. Uzvarētāju rindās labākais bija Rihards Kuksiks, kurš debijas mačā laukumā pavadīja 23 minūtes un guva 26 punktus.

sportapils